Τριάρι Χρήζει ανακαίνισης, ισόγειο, Φρεαττύδα, Καλλίπολη – Φρεαττύδα

Καλλίπολη – Φρεαττύδα
  • € 260.000
  • 4
  • 109
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
΄Ενα ευρύχωρο και άνετο διαμέρισμα μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο του Πειραιά ,την Μαρίνα Ζέας και τον παραλιακό δρόμο .Πάρα πολύ κοντά στο νοσοκομείο Μεταξά.
Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία ευρύχωρα δωμάτια που μπορεί να χρησιμοποιηθούν και ως υπνοδωμάτια και ως σαλόνι με τραπεζαρία .
΄Εχει επίσης ένα μπάνιο και μία φωτεινή και λειτουργική κουζίνα.Διαθέτει αυλή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος ,χώρος χαλάρωσης ή δωμάτιο πλυντηρίου.
Μάζι με το χώρο του διαμερίσματος πωλείται και και η δυνατότητα οικοδόμησης δύο ακόμα ορόφων στον 5ο και 6ο όροφο της πολυκατοικίας .
Οι επιπλεόν όροφοι θα έχουν θέα στη θάλασσα .
Το διαμέρισμα είναι τοποθετημένο σε απόσταση αναπνοής από τον παραλιακό δρόμο και τη στάση λεωφορείου,πολύ κοντά σε υπεραγορές και καταστήματα και πέντε λεπτά από σχολεία με τα πόδια.
Ιδανικό ακίνητο για μία οικογένεια ,ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ή όποιον επιθυμεί να επενδύσει στην αναπτυσσόμενη αγορά ακινήτων του Πειραιά .

Πειραιάς Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια και φιλική για οικογένειες γειτονιά, που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της, ο Πειραιάς είναι η πόλη, όπου η ισχυρή ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας γεννήθηκε και διατηρεί ακόμα και σήμερα τον ισχυρό θαλάσσιο χαρακτήρα της, έχοντας τη βάση τους εκεί οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες καθώς επίσης το Marine Club Piraeus και το Yacht Club. Επίσης εδώ εδρεύει ο Ολυμπιακός και ο όμιλος Ερετών , ο αρχαιότερος εν ενεργεία κωπηλατικός σύλλογος των βαλκανίων.
Στον δήμο βρίσκονται 140 σχολεία , όλων των βαθμίδων , 30 από αυτά είναι ιδιωτικά με διακρίσεις. Επίσης λειτουργούν και 2 πανεπιστήμια , το Οικονομικό πανεπιστήμιο και η Ανώτατη σχολή Ναυτικών δοκίμων.

Στην πόλη αυτή συναντάς το όμορφα αναστηλωμένο Δημοτικό Θέατρο , το Βεάκειο ,με μορφή αρχαίου θεάτρου , το Αρχαιολογικό μουσείο , το Ναυτικό μουσείο ,το μουσείο των Ηλ. Σιδηροδρόμων και την Δημοτική Πινακοθήκη .

Ο Πειραιάς χαρακτηρίζεται από μικρούς γραφικούς κολπίσκους, όπως το Μικρολίμανο, με πολύ καλές ψαροταβέρνες, ενώ περιλαμβάνει και όλες τις συνήθεις μιας μεγαλούπολης όπως καταστήματα, κινηματογράφοι, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και μουσεία.

Προσβασιμότητα: Είναι πολύ καλά συνδεδεμένη με τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και φυσικά με τα νησιά. Επίσης, είναι ο κύριος μεταφορικός σταθμός για επιβατικά, εμπορικά πλοία και κρουαζιερόπλοια.

Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε σημαντικά από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά, την ανακαίνιση της Μαρίνας Φλοίσβου και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02MLXX - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
109 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1984
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή