Μονοκατοικία βίλα 600 τμ, Κέντρο, Πεντέλη

Πεντέλη
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 600
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
xx16702
Πεντέλη, πολυτελής βίλα συνολικού εμβαδού 600τμ σε τρία επίπεδα με ασανσέρ επί οικοπέδου 4.050τμ με πισινά (18 x 8), πρόσοψη 45 μέτρα, κήπο με οπορωφόρα δέντρα, γήπεδο τένις και ποδοσφαίρου, με απεριόριστη θέα, κατασκευής 2003.
Στο ισόγειο περιλαμβάνει χωλ, δύο μεγάλα σαλόνια με τζάκι, μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα και άμεση πρόσβαση στον κήπο, κλειστή κουζίνα με καθημερινή τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο master με γκαρνταρόμπα περίπου 2x3, δύο υπνοδωμάτια με κοινό μπάνιο και wc επισκεπτών.
Στο ισόγειο, σε δεύτερο επίπεδο, περιλαμβάνει μεγάλο σαλόνι με τζάκι, βεράντες με πρόσβαση στον κήπο, απεριόριστη θέα, ένα υπνοδωμάτιο master, δύο υπνοδωμάτια με κοινό μπάνιο και βοηθητικούς χώρους για το πλυντήριο, το μηχανοστάσιο θέρμανσης, ασανσέρ και της εφεδρικής γεννήτριας.
Στον πρώτο όροφο περιλαμβάνει, μία σουίτα με μεγάλο σαλόνι, τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και βεράντες με θέα στην Αττική.
Όλα τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με καμπίνα υδρομασάζ και σάουνα.
Έχει επίσης, κλειστό bbq με πλήρη κουζίνα και τραπεζαρία, μία ανεξάρτητη ισόγεια κατοικία για το προσωπικό και χώρο στάθμευσης για πέντε αυτοκίνητα.
Είναι περιφραγμένη με μάντρα και εξοπλισμένη με ηλεκτρική μεταλλική εξωτερική είσοδο και γκαραζόπορτα, θωρακισμένη κεντρική είσοδο στο σπίτι, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, διπλά θερμομονωτικά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά αλουμινίου, εσωτερικές πόρτες με επένδυση, δρύινα πατώματα με φαρδύ σανίδι στους κυρίους χώρους, πλακάκια γρανίτη στους βοηθητικούς χώρους, αυτόνομη θέρμανση ανά όροφο με πετρέλαιο, κλιματισμό, εφεδρική γεννήτρια ανάγκης και εσωτερικό και εξωτερικό συναγερμό με κάμερες.
Τιμή πώλησης: 2.500.000€.
Polis Real Estate, Tel. 0030-2106850511
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
xx16702 - 16/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή