Μονοκατοικία βίλα 345 τμ, Κέντρο, Ηράκλειο Κρήτης

Ηράκλειο Κρήτης
  • € 1.400.000
  • 5+
  • 345
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
xx15226
Κρήτη, 12,5 χιλ. δυτικά του Ηρακλείου και 500 μέτρα από την θάλασσα, πολυτελής βίλα 346τμ επί ιδιόκτητου οικοπέδου 969τμ με φανταστική θέα στην περιοχή και τη θάλασσα.
Η βίλα είναι ενταγμένη σε συγκρότημα πέντε κατοικιών και έχει πρόσβαση με εσωτερικό πεζόδρομο στρωμένο με κυβόλιθους που φωτίζεται με αντιδιαβρωτικές φωτιστικές χελώνες.
Έχει χτιστεί σε επικλινές έδαφος, με εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σε τρία επίπεδα που εξυπηρετούνται από εσωτερική σκάλα και ασανσέρ.
Πρώτος όροφος. Περιλαμβάνει το χώρο υποδοχής, δύο μεγάλα σαλόνια, με κρυφούς φωτισμούς και lends, εντυπωσιακό τζάκι με επένδυση γρανίτη, τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα με αποθήκη, wc και τεράστιες βεράντες με καταπληκτική θέα στην περιοχή την ημέρα και μαγική θέα τη νύχτα.
Δεύτερος όροφος. Περιλαμβάνει δύο μεγάλα master bedrooms (το ένα με dressing room), μεγάλες βεράντες και φανταστική θέα στην περιοχή και τη θάλασσα.
Τα μπάνια έχουν ξύλινο δάπεδο με διακοσμητικά βότσαλα επικαλυμμένα με κρύσταλλα, φωτιστικά spot οροφής, κρυφούς φωτισμούς και παράθυρο με θέα στη θάλασσα.
Ισόγειο. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο master bedroom με σαλονάκι, ένα δεύτερο master bedroom με γραφείο, δωμάτιο υπηρεσίας με ξεχωριστό μπάνιο, κουζινάκι και αποθήκη.
Πισίνα. Στο ισόγειο, σε δεύτερο επίπεδο είναι η πισίνα 35τμ με μεγάλη πλατεία με πλακόστρωση και τμήμα με επικάλυψη ξύλου τύπου deck και εξωτερικό καθιστικό δίπλα στην πισίνα, κατάρατη, υδρομασάζ, και κρύσταλλα ασφαλείας τρίπλεξ, μπάνιο, κουζινάκι δίπλα στην πισίνα, αποθήκη 36τμ, εξωτερική πέργολα με αισθητήρες βροχής και φωτισμού, πέτρινα διακοσμητικά στοιχεία στους γύρω τοίχους της πισίνας.
Θέσεις στάθμευσης. Δύο θέσεις στάθμευσης ανήκουν στη βίλλα αυτή.
Εξωτερικοί χώροι. Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν μεγάλες στεγασμένες βεράντες 29τμ και 39τμ με κρυστάλλινα πετάσματα ασφαλείας τρίπλεξ, κουπαστές και πέργκολες από ξύλο irocco ιδιαίτερου σχεδιασμού για να μην εμποδίζουν τη θέα, αυλή και κήπους 756τμ με φωτιστικά σώματα σε κατάλληλα σημεία.
Εξοπλισμός. Η βίλλα είναι εξοπλισμένη με θωρακισμένη είσοδο, γερμανικά κουφώματα PVC σε απομίμηση ξύλου κατάλληλα για παραθαλάσσιες περιοχές, διπλά θερμομονωτικά τζάμια, σίτες, ηλεκτρικά ή συρόμενα παντζούρια, Ιταλικές εσωτερικές πόρτες με επένδυση, ιδιαίτερου σχεδιασμού, δρύινα πατώματα στα υπνοδωμάτια και πλακάκια πρώτης ποιότητος στους υπόλοιπου χώρους.
Οι ντουλάπες, σε όλα τα υπνοδωμάτια, έχουν μοντέρνα σχεδίαση με συρόμενες γυάλινες πόρτες.
Όλα τα μπάνια διαθέτουν μπανιέρα ή ντουζιέρα με όλα τα αξεσουάρ μπάνιου, ξύλινους πάγκους με επικαθήμενους νιπτήρες και επώνυμα είδη κρουνοποιϊας.
Θέρμανση – Κλιματισμός. Η θέρμανση είναι αυτόνομη ανά επίπεδο με καυστήρα πετρελαίου σε συνδυασμό με εγκατεστημένο ηλιακό θερμοσίφωνα και boiler 300 λίτρων κλειστού κυκλώματος και κλιματιστικά σε όλους τους χώρους.
Σε ότι αφορά τον κλιματισμό, έχει προεγκατάσταση για την τοποθέτηση κλιματιστικών μηχανημάτων σε όλους τους χώρους.
Κήποι. Οι κήποι είναι φυτεμένοι με καινούργιο γκαζόν, θάμνους και δένδρα συμβατά με το μικροκλίμα της περιοχής και αυτόματο σύστημα άρδευσης.
Βιολογικός καθαρισμός. Η βίλα είναι εξοπλισμένη με σύστημα βιολογικού καθαρισμού λυμάτων τρίτης γενιάς και το νερό που παράγεται χρησιμοποιείται για την άρδευση του κήπου.
Ασφάλεια. Στο σύστημα ασφαλείας περιλαμβάνεται εγκατάσταση έγχρωμης τηλεόρασης ελέγχου της κεντρικής εισόδου του συγκροτήματος και σύστημα κεντρικού συναγερμού με κάμερες.
Για μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτονομία έχει επίσης ξεχωριστή δεξαμενή χωρητικότητας 5 κυβικών μέτρων.
Υπηρεσίες. Η περιοχή διαθέτει, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Διεθνές Αεροδρόμιο, Λιμάνι και την αγορά της πόλης του Ηρακλείου.
Υπάρχουν επίσης τοπικές αγορές, γήπεδο γκολφ 18 οπών, υδάτινα πάρκα, οργανωμένες παραλίες, ήσυχες και ερημικές αμμουδιές, Beach bars, νυχτερινή ζωή, μοναστήρια, αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία.
Παράδοση. Η βίλα αυτή είναι ετοιμοπαράδοτη με το κλειδί στο χέρι.
Τιμή πώλησης: 1.400.000€.
Polis Real Estate Τελ. 0030-2106850511
info@polisrealestate.gr
www.polisrealestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
xx15226 - 07/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
345 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή