Μονοκατοικία βίλα 800 τμ, Κέντρο, Πικέρμι

Πικέρμι
  • € 2.900.000
  • 5+
  • 800
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Code: xx16705
Πικέρμι, σύγχρονη πολυτελής βίλλα σε minimal αρχιτεκτονικό, συνολικού εμβαδού 800τμ σε 4 τέσσερα επίπεδα με πισίνα επί οικοπέδου 1.367τμ, κατασκευής 2010 με πανοραμική θέα στο Νότιο Ευνοϊκό.
Το ισόγειο είναι 163τμ και περιλαμβάνει, χώρο υποδοχής 80τμ, καθιστικό 40τμ, κουζίνα 15τμ και wc επισκεπτών.
Ο πρώτος όροφος είναι 136τμ και περιλαμβάνει, ένα υπνοδωμάτιο master 40τμ, τρία υπνοδωμάτια 17τμ έκαστο με κοινό μπάνιο και κουζίνα 17τμ.
Ο δεύτερος όροφος είναι 80τμ και περιλαμβάνει, μία σουίτα με σαλόνι 45τμ, ένα υπνοδωμάτιο 15τμ ένα μπάνιο και προ-εγκατάσταση για κουζινάκι.
Το play room είναι 243τμ και περιλαμβάνει, μία αίθουσα cinema 40τμ, γυμναστήριο 18τμ, ένα μπάνιο με αποδυτήρια 15τμ, αίθουσα μπιλιάρδου 40τμ, αποθήκη 15τμ, πάρκιν 60τμ για 3 αυτοκίνητα, λοιπούς βοηθητικούς χώρους και πρόβλεψη για την εγκατάσταση σάουνας, δημιουργίας χώρου γραφείου, ξενώνα ή υπνοδωμάτιο master.
Στον κήπο περιλαμβάνει μία σουίτα 70τμ, κατάλληλη για ξενώνα ή για κατοικία του προσωπικού, αποθήκη 100τμ για τα εργαλεία του κήπου και δύο πάρκιν.
Εξυπηρετείται από κεντρικό κλιμακοστάσιο και ασανσέρ.
Είναι περιφραγμένη, έχει μεταλλική εξωτερική πόρτα, κεντρική είσοδο ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου βαρέως τύπου με θερμοδιακοπή, διπλά θερμομονωτικά τζάμια και κατά περίπτωση σίτες και πατζούρια αλουμινίου, εσωτερικές πόρτες δρυς ισόβενο με ανοξείδωτα πόμολα και μεντεσέδες, πόρτες πυρασφαλείας ή ασφαλείας κατά περίπτωση για τους βοηθητικούς χώρους και τα πάρκιν, δάπεδα δρυς ισόβενο extra πλάτους 12εκ. με πάχος 22χιλ. και πλακάκια γρανίτη ή λευκά μάρμαρα Πεντέλης extra κατά περίπτωση και ασανσέρ με δερμάτινη επένδυση.
Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός. Στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό της περιλαμβάνεται, τηλεφωνικό κέντρο με 4/30 γραμμές ISDN, δίκτυο κεντρικής διανομής data σε όλους τους χώρους, home cinema (dts 7+1) με εντοιχισμένες όλες τις καλωδιώσεις ηχείων και multimedia (HDMI) στο σαλόνι του ισογείου και στην αίθουσα cinema, δορυφορική κεραία με κεντρική διανομή σε όλους τους χώρους, παροχή ΔΕΗ με τριφασικό ρεύμα με ασφάλειες 3x50Α, Η/Ζ (γεννήτρια ανάγκης) 42kVA, με αυτονομία για 24 ώρες, αρχιτεκτονικός φωτισμός κτηρίου μέσα και έξω με 22 γραμμές φωτισμού και περισσότερα από 160 φωτιστικά σώματα με σενάρια φωτισμού, αυτόματο και χειροκίνητο χειρισμό φωτισμού για τον κήπο και φωτιστικά ασφαλείας (exit) σε όλα τα κεντρικά σημεία της βίλλας, τηλεχειριζόμενο ή με διακόπτες κεντρικό σύστημα ελέγχου των ρολών ασφαλείας και προεπιλεγμένων ρευμάτων, σύστημα κεντρικής θυροτηλεόρασης με κάμερες σε όλα τα σημεία πρόσβασης με χειρισμό από όλες τις στάθμες της βίλλας και σύστημα ειδοποίησης πλήρωσης βόθρου.
Πισίνα. Η βίλα διαθέτει επίσης, θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης 60τμ με χωρητικότητας 120κμ, βάθος 0,90 - 3,15 μέτρα με οικολογικό σύστημα χλωρίωσης άλατος, έχει επένδυση με λευκή ψηφίδα, αντιολισθητικά επιχείλια με μάρμαρο California, δεξαμενές υπερχείλισης επενδυμένες με liner, αυτόματο σύστημα εκκένωσης/πλήρωσης νερού από την γεώτρηση και φωτισμό με υποβρύχια φωτιστικά led.
Δίκτυο ύδρευσης. Το δίκτυο πόσιμου νερού διαθέτει ανοξείδωτη εφεδρική δεξαμενή, κεντρικό φίλτρο καθαρισμού και σύστημα σταθερής πίεσης νερού με δίδυμο αντλιτικό συγκρότημα WILO 2x4,5κμ.
Γεώτρηση. Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνεται επίσης, γεώτρηση σε βάθος 125 μέτρα με παροχή 6κμ ανά ώρα που καλύπτει όλες τις ανάγκες άρδευσης του κήπου την πλήρωσης της πισίνας και το σύστημα πυρόσβεσης.
Πυρασφάλεια. Για το σύστημα πυρασφαλείας διαθέτει δεξαμενή νερού 150κμ επενδυμένη με liner και δίδυμο σύστημα άντλησης WILO 2x6κμ με σύστημα συγκράτησης άμμου, σύστημα πυρόσβεσης με δυο πυροσβεστικές φωλιές στον κήπο και δυνατότητα χρήσης του νερού της πισίνας με χωριστή αντλία.
Κήπος. Για την άρδευση του κήπου, διαθέτει πολυζωνικό σύστημα ποτίσματος με υπεδάφιο δίκτυο για το γκαζόν, σύστημα σταγόνας για τα δένδρα, αυτόματο σύστημα υδρολίπανσης, σύστημα αποστράγγισης ποτιστικών υδάτων με φυσική ροή στην περίμετρο της βίλας και σύστημα άντλησης όμβριων υδάτων στο χαμηλότερο σημείο της βίλας με σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση βλάβης της αντλίας.
Ασφάλεια. Το σύστημα ασφάλειας περιλαμβάνει δυο γραμμές άμυνας, μια στον κήπο και μια στην περίμετρο της οικίας με δίκτυο ανιχνευτών κίνησης σε όλα τα σημεία πρόσβασης στον κήπο, σύστημα αυτόματου φωτισμού ασφαλείας με προβολείς που καλύπτουν όλο το οικόπεδο, σύστημα συναγερμού με ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων και μαγνητικές επαφές στα κουφώματα και ανιχνευτές κίνησης εντός της οικίας με δυνατότητα ορισμού σεναρίων και απομόνωσης ομάδων, σύστημα ειδοποίησης τηλεφωνικού κέντρου τόσο ενσύρματα (τηλέφωνο) όσο και ασύρματα (κινητό) και σύστημα ελέγχου εισόδου στον κήπο, των πεζών με ηλεκτρική κλειδαριά με κωδικό χωρίς κλειδί και γκαραζόπορτα με τηλεχειρισμό.
Παρέχονται υπηρεσίες χορήγησης Τραπεζικών Στεγαστικών Δανείων δωρεάν.
Τιμή πώλησης: 2.900.000€.
Polis Real Estate, Tel. 0030-2106850511
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
xx16705 - 16/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
800 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή