Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Βάμος
  • € 330.000
  • 21.000
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2023
Περιγραφή
Προνομιακό μεγάλο ακίνητο αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά όμορα, άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα συνολικής έκτασης περίπου 21.000 τ.μ. στην Λιτσάρδα του Αποκόρωνα. Βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο και έχει μακρινή αλλά ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και υπέροχη πανοραμική θέα στα Λευκά Όρη. Οι παροχές νερού και ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και το δίκτυο για Ιντερνέτ  απέχουν μόνο μέτρα από τη γη.

Σημαντικά Χαρακτηριστικά:
Διαθέσιμη στέρνα για αυτονομία στην ύδρευση
Πρόσβαση σε μεγάλο διανοιγμένο δρόμο από όλα τα οικόπεδα
Κτίσμα στο Οικόπεδο 1 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του έργου 

Δυνατότητα Δόμησης : Κάθε οικόπεδο έχει πρόσοψη πάνω από 25 μ. σε αναγνωρισμένο αγροτικό δρόμο και δυνατότητα δόμησης 200τμ για κατοικίες, που σημαίνει ότι το ακίνητο έχει συνολική δυνατότητα δόμησης για κατοικίες που φτάνει τα 800τμ. Υπόγεια και εξωτερικές εγκαταστάσεις (πισίνες, χώροι στάθμευσης, κ.λπ ) είναι επιπρόθετα της δόμησης.

Οικόπεδα
Οικόπεδο 1: εμβαδόν   827 τ.μ.
Οικόπεδο 2: εμβαδόν   367 τ.μ.
Οικόπεδο 3: εμβαδόν   020 τ.μ.
Οικόπεδο 4: εμβαδόν   765 τ.μ.
Εμβαδό συνολικής έκτασης : 20.979 τ.μ.

Τοποθεσία: Το ακίνητο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον κεντρικό δρόμο Βάμου-Λιτσάρδας,  απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το ιστορικό χωριό Λιτσάρδας  και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Βάμο, το μεγάλο χωριό του Αποκόρωνα που διαθέτει σούπερ μάρκετ, σχολεία, εστιατόρια, δημόσιες υπηρεσίες κ.λπ.

Επενδυτική Ευκαιρία: Λόγω του μεγέθους και των χαρακτηριστικών του, το ακίνητο μπορεί να αποκτήσει άδεια για την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας  ή τουριστικών καταλυμμάτων με δυνατότητα δόμησης άνω των 2.000τμ. Η επένδυση δύναται να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ είτε στον Αναπτυξιακό Νόμο με χρηματοδότηση που μπορεί να φτάσει μέχρι και  το 40% του συνολικού προϋπολογισμού της επένδυσης.

Σε κάθε περίπτωση μία ενδιαφέρουσα πρόταση με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που συνδυάζει εναλλακτικές επιλογές  ως προς την εκμετάλλευση και εξαιρετικές επενδυτικές προοπτικές.

 
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
BL299
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
21.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή