• € 1
  • 5+
  • 450
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται κτήριο με συνολικό εμβαδόν 450 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Δωρίου Μεσσηνίας. Πρόκειται για ένα μοναδικό επαγγελματικό ακίνητο μεγάλης προβολής και διέλευσης που έχει πρόσοψή στο κεντρικό δρόμο του Δωρίου και η πίσω πλευρά του, που είναι και είσοδος για τις 2 κατοικίες, βλέπει στην κεντρική πλατεία και το δημαρχείο. Η κάθε κατοικία είναι 105 τ.μ. ψηλοτάβανη με 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.
Στο ισόγειο του κτηρίου βρίσκονται 3 καταστήματα με πρόσοψη στο κέντρο του Δωρίου το πρώτο κατάστημα (Κ1) είναι 60 τ.μ., το δεύτερο κατάστημα (Κ2) είναι 37 τ.μ., και το τρίτο κατάστημα (Κ3) είναι 142 τ.μ.. Πρόκειται κτήριο εξαιρετικής και πολυτελούς αρχιτεκτονικής κατασκευής το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.
Η αρχιτεκτονική του, η έκταση του αλλά και η τοποθεσία του το καθιστούν ιδανική επενδυτική επιλογή.

Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για την αναζήτηση του ακινήτου που επιθυμείτε (διαμέρισμα, κατάστημα, μονοκατοικία, γραφείο, κτήριο, οικόπεδο, αγροτεμάχιο) που σας ενδιαφέρει είτε για πώληση είτε για ενοικίαση.
Το γραφείο μας μπορεί να αναλάβει την εκτίμηση των ακινήτων σας και σε συνεργασία με τους έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες μας, να σας εξασφαλίσουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας σας.
Ανάμεσα στις υπόλοιπες υπηρεσίες μας είναι, η έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου, η έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών και παντός τύπου τεχνικές συμβουλές από τους έμπειρους συνεργάτες μας. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την τακτοποίηση αυθαιρεσιών του ακινήτου σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς μέσα από το χαρτοφυλάκιο μας, τη διαθεσιμότητα, τη ποικιλία των ακινήτων και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε θα καλύψουμε τις ανάγκες σας και τα επενδυτικά σας σχέδια.
Με εκτίμηση,
Δούσης θοδωρής
Μεσίτης ακινήτων
Μεσιτικό Γραφείο AllyouneedisLand
Χρ. Παγώνη 1, Καλαμάτα
Email : allyouneedisland@gmail.com
Τηλ : 6985727007
www.allyouneedisland.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-882162 - 05/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
450 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή