Μονοκατοικία βίλα Κάστρο - Δεξά 28300, Χώρα, Ιθάκη

ΙθάκηΚάστρο - Δεξά 28300
  • € 815.000
  • 5+
  • 200
  • 3+
Περιγραφή
Βίλα και Διαμέρισμα Δύο Δωματίων στην Παραλία Δέξα

Ανακαλύψτε έναν ήσυχο παράδεισο κοντά στην παραλία Δέξα, με μια διώροφη βίλα και ένα επίπεδο μπαγκαλόου που χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα δύο δωματίων, το καθένα με το δικό του μπάνιο και κουζίνα. Περιτριγυρισμένο από την ηρεμία των ελαιώνων, αυτό το ακίνητο προσφέρει μια τέλεια αρμονία κομψότητας και φυσικής ομορφιάς, συμπληρωμένη από κήπους, βεράντα και πισίνα, προσκαλώντας σε χαλάρωση και αναψυχή.

Κυρίως Χαρακτηριστικά:

Ποικιλία Διαμονής: Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ευρύχωρη διώροφη βίλα και ένα μπαγκαλόου με δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα, με δυο χώρους το καθένα, φωτεινά με φυσικό φως.

Λειτουργικοί Χώροι: Με 3 κουζίνες και 3 καθιστικά στο σύνολο της βίλας και των διαμερισμάτων, το ακίνητο είναι ιδανικό για φιλοξενία και άνετη διαβίωση.

Πλήρεις Ανέσεις: Διαθέτει 3 μπάνια και 1 wc, αποθηκευτικούς χώρους, μπαλκόνια με όμορφη θέα και τζάκια, προσφέροντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Κοντά στη Φύση και στην Αναψυχή: Η παραλία απέχει μόλις 140μ., προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε θαλάσσιες δραστηριότητες, ενώ το κέντρο της Βαθύς με τις πολλές ανέσεις βρίσκεται μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Προδιαγραφές:

Διώροφη Βίλα: 110 τ.μ., + υπόγειο, προσφέροντας ευρύχωρο χώρο διαβίωσης και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζινοτραπεζαρια, μπάνιο και wc

Επίπεδο Μπαγκαλόου: Χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητα διχωρα διαμερίσματα που το καθένα διαθέτει κουζίνα - τραπεζαρία και μπάνιο, ιδανικά για φιλοξενία επισκεπτών ή ευκαιρίες ενοικίασης.

Μέγεθος Οικοπέδου: Το σύνολο του ακινήτου καταλαμβάνει 3260 τ.μ., σε έναν ιδιωτικό και ήσυχο χώρο.

Σημείωση Ανακαίνισης: Το συγκρότημα χρειάζεται ελαφριά ανακαίνιση, παρέχοντας μια εξαιρετική ευκαιρία για προσαρμογή και αναβάθμιση της γοητείας και της λειτουργικότητάς του.

Πλεονεκτήματα Τοποθεσίας:

Κέντρο Βαθύς: Μόλις 3 λεπτά μακριά, προσφέροντας έναν πλούσιο συνδυασμό πολιτιστικών και πρακτικών ανέσεων.

Παραλία Δέξα: Το προσωπικό σας καταφύγιο είναι μόλις 2 λεπτά με τα πόδια, ιδανικό για χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα.

Αυτό το ακίνητο αποτελεί μια φανταστική επιλογή για όσους επιδιώκουν μια επιχειρηματική ευκαιρία ή αναζητούν ένα προσωπικό οίκημα διακοπών, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό δυνατοτήτων και ηρεμίας.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το γοητευτικό ακίνητο στο Ithaki Real Estate ή επικοινωνήστε απευθείας με τον Σταύρο Δελλαπόρτα στο delas@otenet.gr ή στο 6977683147 για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-89305 - 20/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 815.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή