Μονοκατοικία βίλα, νέα, 200 τμ, Περιοχη χώρας, Λευκάδα

Λευκάδα
  • € 440.000
  • 5+
  • 200
  • 3+
Περιγραφή
Συγκροτημα τριων βιλων.Πωλειται βιλα 200τμ δυο επιπεδων σε οικοπεδο συνολικου εμβαδου 2322,57τμ στην Απολπαινα Λευκαδος.Το ισογειο περιλαμβανει σαλονι,κουζινα,2 υ\δ.Στον οροφο υπαρχουν κουζινα,σαλονι, 2 υ\δ (master),2 μπανια.Υπαιθριος ιδιωτικος χωρος 100τμ με κηπο δυο επιπεδων με μεγαλες πετρινες βεραντες και μπαρμπεκιου..Εχει υπεροχη θεα θαλασσα και την ομορφη πολη της Λευκαδας.Οι τρεις βιλες ενσωματωνονται σε εναν μεγαλυτερο εξωτερικο χωρο κοινης χρησης 1000τμ., ο οποιος εκτος απο τον κηπο και τις βεραντες διαθετει χωρο πισινας,παρκιν.Πληρως εξοπλισμενες με ολα τα απαραιτητα οικιακα ειδη
Είναι συνολικά 3 βίλες που βρίσκονται σε μια καταπράσινη πλαγιά, απολαμβάνοντας το γαλήνιο τοπίο της βόρειας άκρης του νησιού. Ξεκινώντας από τους ελαιώνες και την πόλη της Λευκάδας, το βλέμμα μπορεί να περιπλανηθεί στις δαντελωτές ακτογραμμές του Αγίου Ιωάννη, της Γύρας και του Ενετικού Κάστρου μέχρι το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Οι βίλες είναι σε πλήρη αρμονία με το φυσικό τοπίο και είναι σχεδιασμένες με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού. Οι «3 Βίλες » βρίσκονται σε κομβικό σημείο του νησιού της Λευκάδας, ~300μ από το χωριό Απόλπαινα και ~3χλμ από την πόλη, σε βολική απόσταση από τους φυσικούς θησαυρούς του νησιού καθώς και τα ιδιαίτερα σημαντικά αρχαιολογικά, ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία. αξιοθέατα.

Το συγκρότημα βίλες αποτελείται από 2 διώροφες μονοκατοικίες 100m2, των οποίων η κατασκευή ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2010 και 1 διώροφη μονοκατοικία 200 m2, η κατασκευή της οποίας ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2020. Όλες οι κατοικίες πληρούν όλους τους σύγχρονους κανονισμούς και λειτουργικές απαιτήσεις.

Προδιαγραφές σπιτιού:
α) Δύο Εσωτερικοί χώροι 100m 2 (2 κατοικίες) που περιλαμβάνουν: ισόγειο σαλόνι, κουζίνα, WC, πρώτος όροφος 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο. Αυτές οι κατοικίες περιλαμβάνουν επίσης - ao rivate υπαίθριο χώρο ~50m 2 με κήπο δύο επιπέδων, πέτρινες βεράντες εξοπλισμένες με χτιστούς πάγκους και barbeque.

β) Ένας Εσωτερικός χώρος 200m 2 (1 κατοικία) που περιλαμβάνει: ισόγειο σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και 2 υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι πρώτου ορόφου , κουζίνα, 2 μπάνια και 2 master υπνοδωμάτια. Αυτή η κατοικία έχει έναν ανεξάρτητο εξωτερικό χώρο ~100m 2 συμπεριλαμβανομένου του κήπου σε επίπεδο wo με πέτρινες βεράντες εξοπλισμένες με χτιστούς πάγκους και ως πισίνα 21m 2 με μάγισσα είναι υπό κατασκευή.

Και οι τρεις βίλες είναι ενσωματωμένες σε έναν ευρύτερο κοινόχρηστο εξωτερικό χώρο ~1000 m 2 ο οποίος εκτός από κήπο και βεράντες διαθέτει και χώρο πισίνας με πισίνα αναψυχής 43 m 2 pand lap 9,5m. Οι κατοικίες είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα οικιακά είδη και κλιματιζόμενες με ανεξάρτητες μονάδες κλιματισμού, και 2 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων ανά σπίτι.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-915628 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 440.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή