• € 650/μήνα
  • 55
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024
Περιγραφή
Πολυτελής γραφείο 55 τ. μ ρετιρέ με μεγάλη βεράντα, αίθουσα συνεδριάσεων, ήσυχο, πλήρως εξοπλισμένο, τιμή 650 € με όλες τις χρεώσεις πληρωμένες ( ρεύμα, κοινόχρηστα, νερό, καθαριότητα, σταθερό τηλέφωνο, wifi).

Τα Genecon Offices (www. geneconoffices. gr) αποτελούνται από ευρύχωρα, πλήρως επιπλωμένα - εξοπλισμένα ανεξάρτητα γραφεία διαφορετικών μεγεθών, κάθε αίθουσα γραφείου έχει το δικό της γραφείο, καρέκλα γραφείου και επιπλέον καθίσματα για τα ραντεβού σας, ηλεκτρονικό υπολογιστή, υψηλής ταχύτητας internet, τηλέφωνο με δυνατότητα απεριόριστων αστικών κλήσεων,πρόσβαση - χρήση γραφείων 24 /7. Πέραν των παραπάνω, παρέχεται εξοπλισμένη αίθουσα παρουσιάσεων/συσκέψεων. Προσοχή: Στην τιμή του κάθε γραφείου περιλαμβάνονται όλα τα λειτουργικά έξοδα (ηλεκτρισμός, θέρμανση, κλιματισμός) , τα έξοδα κοινοχρήστων, καθώς και ο τακτικός καθαρισμός. Διαθέσιμα γραφεία για 1 έως 4 χρήστες. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉ ΈΔΡΑ - ΕΙΚΟΝΙΚΌ ΓΡΑΦΕΊΟ Πολύτιμη υπηρεσία για νέους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους ή και για νεοσύστατες επιχειρήσεις της Ελλάδας ή του εξωτερικού που δεν επιθυμούν την κανονική μίσθωση γραφείου με τα ανάλογα κόστη. Παράλληλα βεβαίως με το εικονικό σας γραφείο, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενοικιάζετε σε προνομιακές τιμές ένα γραφείο για να εργάζεστε ή για τα επαγγελματικά σας ραντεβού. Με την υπηρεσία του Εικονικού γραφείου (Virtual office) αποκτάτε αυτόματα επαγγελματική διεύθυνση στην καρδιά της Αθήνας με κύρος (Ασκληπιού 26 - 28 , Κολωνάκι), αναθέτοντας σε εμάς τη διαχείριση της αλληλογραφίας σας . Βρισκόμαστε στην καρδιά της Αθήνας (Ασκληπιού 26 - 28 , Κολωνάκι), μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Πανεπιστημίου και στην είσοδο του κτιρίου στεγάζετε επιχείρηση πάρκινγκ . Είμαστε στον 5 ο όροφο και πολλά από τα γραφεία μας έχουν ανεμπόδιστη θέα στο λόφο του Λυκαβηττού. ΑΊΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΆΣΕΩΝ Η αίθουσα συσκέψεων/παρουσιάσεων της Genecon Offices μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έως 10 άτομα, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένη για παρουσιάσεις, συσκέψεις επίσημου ή ανεπίσημου τύπου. Συγκεκριμένα παρέχονται: Ευρύχωρο τραπέζι εργασίας χωρητικότητας έως 10 θέσεων με αντίστοιχες καρέκλες Laptop υπολογιστής με κάμερα Μεγάλη οθόνη παρουσιάσεων 42 " που συνδέεται με τον laptop Ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας. Τηλέφωνο 6944 477677 , τιμή 800€

Τα Genecon Offices (www. geneconoffices. gr) αποτελούνται από ευρύχωρα, πλήρως επιπλωμένα - εξοπλισμένα ανεξάρτητα γραφεία, κάθε αίθουσα γραφείου έχει το δικό της γραφείο, καρέκλα γραφείου και επιπλέον καθίσματα για τα ραντεβού σας, ηλεκτρονικό υπολογιστή, υψηλής ταχύτητας internet, τηλέφωνο με δυνατότητα απεριόριστων αστικών κλήσεων,πρόσβαση - χρήση γραφείων 24 /7. Πέραν των παραπάνω, παρέχεται εξοπλισμένη αίθουσα παρουσιάσεων/συσκέψεων. Προσοχή: Στην τιμή του κάθε γραφείου περιλαμβάνονται όλα τα λειτουργικά έξοδα (ηλεκτρισμός, θέρμανση, κλιματισμός) , τα έξοδα κοινοχρήστων, καθώς και ο τακτικός καθαρισμός. Διαθέσιμα γραφεία για 1 έως 4 χρήστες. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉ ΈΔΡΑ - ΕΙΚΟΝΙΚΌ ΓΡΑΦΕΊΟ Πολύτιμη υπηρεσία για νέους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους ή και για νεοσύστατες επιχειρήσεις της Ελλάδας ή του εξωτερικού που δεν επιθυμούν την κανονική μίσθωση γραφείου με τα ανάλογα κόστη. Παράλληλα βεβαίως με το εικονικό σας γραφείο, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενοικιάζετε σε προνομιακές τιμές ένα γραφείο για να εργάζεστε ή για τα επαγγελματικά σας ραντεβού. Με την υπηρεσία του Εικονικού γραφείου (Virtual office) αποκτάτε αυτόματα επαγγελματική διεύθυνση στην καρδιά της Αθήνας με κύρος (Ασκληπιού 26 - 28 , Κολωνάκι), αναθέτοντας σε εμάς τη διαχείριση της αλληλογραφίας σας . Βρισκόμαστε στην καρδιά της Αθήνας (Ασκληπιού 26 - 28 , Κολωνάκι), μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Πανεπιστημίου και στην είσοδο του κτιρίου στεγάζετε επιχείρηση πάρκινγκ . Είμαστε στον 5 ο όροφο και πολλά από τα γραφεία μας έχουν ανεμπόδιστη θέα στο λόφο του Λυκαβηττού. ΑΊΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΆΣΕΩΝ Η αίθουσα συσκέψεων/παρουσιάσεων της Genecon Offices μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έως 10 άτομα, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένη για παρουσιάσεις, συσκέψεις επίσημου ή ανεπίσημου τύπου. Συγκεκριμένα παρέχονται: Ευρύχωρο τραπέζι εργασίας χωρητικότητας έως 10 θέσεων με αντίστοιχες καρέκλες Laptop υπολογιστής με κάμερα Μεγάλη οθόνη παρουσιάσεων 42 " που συνδέεται με τον laptop Ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας Τηλέφωνο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-932366
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 650/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή