Duplex Εθνική Οδός Λάρισας-Θεσσαλονίκης 60063, Σκοτίνα, Ανατολικος Όλυμπος

Ανατολικος ΌλυμποςΕθνική Οδός Λάρισας-Θεσσαλονίκης 60063
  • € 69.000
  • 3
  • 80
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται ημιτελής μεζονέτα στο στάδιο της τοιχοποιίας. Βρίσκεται στη Σκοτινα Πιερίας, μέσα στον οικισμό και έχει συνολικό εμβαδόν 80τ.μ. Είναι ανεξάρτητη, εντός οικοπέδου 120τ.μ. Η τιμή της είναι 69.000€ στη φάση κατασκευής που βρίσκεται τώρα. Μπορεί να παραδοθεί και αποπερατωμένο.

Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στη σκιά του Ολύμπου και σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές του Θερμαϊκού, την Κατερίνη και τον Πλαταμώνα, στη Σκοτίνα Πιερίας, κατασκευάζονται εξοχικές κατοικίες-μεζονέτες, εντός του οικισμού, σε οικόπεδο 750τ.μ. Η απόσταση από την Παραλία Σκοτίνας είναι 3,5χλμ

Πρόκειται για ένα συγκρότημα 5 μεζονετών, 80 τ.μ. η καθεμία, με αυτόνομο κήπο και πανοραμική θέα η οποία περιλαμβάνει το κάστρο του Πλαταμώνα, μέρος της ακτογραμμής της Πιερίας καθώς και όλο το Θερμαϊκό κόλπο.

Κάθε μεζονέτα αποτελείται από 2 κρεβατοκάμαρες, μεγάλο καθιστικό με τζάκι, ανοιχτή κουζίνα, και μεγάλες βεράντες. Επιπλέον η κάθε κατοικία διαθέτει πλήρες αυτόνομο δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρισμού καθώς και αυτόνομη θέρμανση. Ο κήπος είναι αποκλειστικός για κάθε κατοικία με ιδιωτική περίφραξη.

Το έργο βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-937383 - 21/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 69.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή