Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΜυστράςΚαπεταναίικα
  • € 280.000
  • 5+
  • 384
  • 3+
Περιγραφή
Πρόκειται για μια από τις καλύτερες περιοχές της Σπάρτης, σε μικρή απόσταση (απο 2-5 χιλιόμετρα) υπάρχουν 5 άστερα ξενοδοχεία

Συνολικά είναι 384,61 τετραγωνικά μέτρα, αποτελείτε από 4 ξεχωριστά διαμερίσματα με ξεχωριστή ηλεκτρική εγκατάσταση για το κάθε ένα, το ισόγειο αποτελείτε από τα τρία διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 276,71 τετραγωνικών μέτρων (διαμέρισμα α 100,18 τ.μ. / διαμέρισμα β 78,24τ.μ. / διαμέρισμα γ 98,29 τ.μ. διαμέρισμα πρώτου ορόφου εμβαδού 107,90 τ.μ.)

Η ανακαίνιση έγινε το 1993 ήταν ενιαίο ακίνητο, μετά από την ανακαίνιση αποτελείτε τώρα από 4 διαμερίσματα, πολύ εύκολα όμως μπορεί να γίνει και πάλι ένα ενιαίο ακίνητο.

Είναι κτίριο προ του 1955, στο οποίο έχουν γίνει νόμιμες παρεμβάσεις και ανακαινίσεις. Ο όροφος είναι με πλάκα και όχι ξύλινο πάτωμα, οι βεράντες που έχουν θέα τον Ταΰγετο (Βουνό) και το κάστρο του Μυστρά έχουν εμβαδό μεγαλύτερο από 120 τ.μ.

Υπάρχει άνετο παρκινγκ για αρκετά αυτοκίνητα, τόσο έξω από το χώρο όσο και εσωτερικά του οικοπέδου

Κάθε διαμέρισμα έχει το μπάνιο του.
Το διαμέρισμα α έχει ένα μπάνιο, ενιαίο μεγάλο σαλόνι με κουζίνα και τρία δωμάτια (στο ένα δωμάτιο υπάρχει τζάκι) –

Το διαμέρισμα β έχει ένα μπάνιο ενιαίο σαλόνι με κουζίνα το οποίο χωρίζετε με πάσο και δύο δωμάτια –

Το διαμέρισμα γ έχει ένα μπάνιο ένα βοηθητικό χώρο στο μπάνιο , σαλόνι με κουζίνα το οποίο χωρίζετε με πάσο και τρία μεγάλα δωμάτια. Υπάρχει επίσης και ένα εξωτερικό μπάνιο (W.C.) με πρόσβαση από το γύρο οικόπεδο –

Το διαμέρισμα του ορόφου αποτελείτε από ένα μπάνιο (υπό ανακαίνιση αυτή τη στιγμή), κουζίνα ξεχωριστό μεγάλο σαλόνι με τζάκι και δύο μεγάλα δωμάτια.

Υπάρχει δυνατότητα άρδευσης καθώς συνδέετε με δίκτυο, παίρνοντας νερό από πηγάδι.
Το νερό του δικτύου ύδρευσης, (κάτι που ισχύει για την ευρύτερη περιοχή Παλαιολογίου Μυστρά), είναι πολύ καλής ποιότητας, πόσιμο.

Το διαμέρισμα του ορόφου με το διαμέρισμα γ παίρνουν νερό από ηλιακό θερμοσίφωνα.

Το συνολικό εμβαδό του οικοπέδου είναι 1442,37 τ.μ. (είναι διαθέσιμος και ένας σκεπασμένος χώρος για ξυλεία, ή διάφορα εργαλεία του κήπου.

Η Τιμή του ακινήτου είναι 280.000 € Πρόκειται για μία από τις καλύτερες περιοχές της Σπάρτης, έχει την ίδια αντικειμενική αξία με το χωριό του ιστορικού Μυστρά.

Το ακίνητο εκτός από κατοικία θα ήταν κατάλληλο για κάποιο μικρό ξενώνα, εστιατόριο ή καφετέρια καθώς περιστοιχίζετε και από μεγάλη δεντροσκέπαστη αυλή. (Μεγάλες μουριές σκίασης πλατύφυλλες {δεν βγάζουν μούρες}, καρυδιές, πλατάνι, πορτοκαλιές, λεμονιές μανταρινιές, καστανιές κ.α.)

Ενεργειακή κλάση κτηρίου είναι χαμηλή καθώς τα παράθυρα η σκεπή του ορόφου και οι πόρτες είναι παλαιού τύπου, δομικά αποτελείτε από πέτρα και το διώροφο τμήμα από πλίθρα με πολύ παχύς τείχους, με αποτέλεσμα από την τοιχοποιία να υπάρχει πολύ καλή μόνωση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-950899 - 09/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
384 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης