Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑγριάΑΓΡΙΑ
  • € 390.000
  • 5+
  • 412
  • 3+
Περιγραφή
Στην Αγριά, σε ήσυχη γειτονιά, μέσα σε γωνιακό οικόπεδο εμβαδού 696τμ, 2όροφη οικοδομή με ημιυπόγειο, εμβαδού 412τμ.
Το ακίνητο αναπτύσσεται ακολούθως:
Ισόγειο και πρώτος όροφος από ένα ανεξάρτητο οροφοδιαμέρισμα εμβαδού 137τμ το οποίο αποτελείται από μεγάλο καθιστικό με τζάκι και ενιαία κουζίνα, 3υ/δ, 2 μπάνια με παράθυρο, αποθήκη, βεράντες περιμετρικά του σπιτιού, με θέα ως τη θάλασσα!
Ημιυπόγειος χώρος 137τμ διαμορφωμένος σε ένα 3άρι διαμέρισμα με 2υ/δ, ένα studio με καθιστικό και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, 2 αποθήκες.
Το ακίνητο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής του, έχουν τοποθετηθεί ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια, οι υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, έχουν αγοραστεί όλα τα είδη υγιεινής, τα σώματα των καλοριφέρ, τα πλακάκια και πλάκες Πηλίου (για την διαμόρφωση της αυλής).
Είναι ιδανικό για 2 ή και 3 οικογένειες ή και για ξενώνα.
New Age Real Estate

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες αλλά και στις ενοικιάσεις ακινήτων τόσο στον Ν. Μαγνησίας όπου βρίσκεται η έδρα μας αλλά και οπουδήποτε στην Ελλάδα μέσω των συνεργασιών μας με επώνυμα κτηματομεσιτικά γραφεία της κάθε περιοχής. Με τη βοήθεια των συνεργατών μας: μηχανικών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, φροντίζουμε, εξασφαλίζουμε και παρέχουμε τη διαφάνεια και τον επαγγελματισμό σε κάθε πράξη μας. Ακόμη κύριο μέλημά μας είναι κάθε ακίνητο πριν τη διάθεσή του προς πώληση, να έχει προσεκτικά ελεγχθεί και αξιολογηθεί σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς και τις διατάξεις (πολεοδομικούς - νομικούς – συμβολαιογραφικούς) με σκοπό την ασφαλή μεταβίβασή του. Ακόμη η συνεχής και καθημερινή επαφής μας με την αγορά μας δίνει τη δυνατότητα της ασφαλούς εκτίμησης κάθε ακινήτου αναλογιζόμενοι πάντοτε την εκάστοτε εποχή αλλά και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.
Το γραφείο μας βρίσκεται Ιάσονος 104 στο Βόλο και λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 ως τις 14.00 και 18.00 ως τις 21.00 email: newagevolos@gmail.com Τηλ. Επικοινωνίας 24210 02144 και 6941556044 .
Ακόμη μπορείτε να μας βρείτε στο site www.newagerealestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
FOR SALE IN AGRIA A6 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
412 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή