Duplex 350 τμ, Κόρφος, Σολύγεια

Σολύγεια
  • € 900.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
Περιγραφή
Μοναδική μεζονέτα με απρόσκοπτη θέα θάλασσα συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. και κατασκευής 2005, συνοδευόμενη από αυτόνομο ανεξάρτητο ισόγειο διαμέρισμα 50 τ.μ. διατίθεται προς πώληση στον Κόρφο σε πολυτελές συγκρότημα δύο κατοικιών τοποθετημένο σε επικλινές οικόπεδο 1 στρέμματος. 

Υψηλής αισθητικής με μεγάλους ενιαίους χώρους και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την τοποθεσία της, η κατοικία είναι χτισμένη σε λόφο, σε ένα επιλεγμένο σημείο που δεν γειτνιάζει με άλλα σπίτια, με ανεμπόδιστη θέα θάλασσα. Οδηγείται κανείς σε αυτήν από ένα μοναδικό δρομάκι μόλις 200 μ. από τον παραλιακό δρόμο που επιτρέπει την πρόσβαση στο χωριό και με τα πόδια.

Η διαρρύθμιση της κατοικίας είναι η ακόλουθη:

• Υπερυψωμένο ισόγειο (150 τ.μ.): διαμπερής ενιαίος χώρος που καλύπτει όλες τις κοινόχρηστες ανάγκες των ιδιωτών. Πολύ μεγάλη και φωτεινή ενιαία κουζίνα (με λειτουργικά ντουλάπια και ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης / τροφοθήκης) -τραπεζαρία με έξοδο στον κήπο, μπάνιο με ντους και σε διαφορετικό επίπεδο καθιστικό με τζάκι απ' το οποίο οδηγείται κανείς σε ευρύχωρη μπροστινή βεράντα με θέα θάλασσα
• 1ος όροφος (150 τ.μ.): 3 πολύ ευρύχωρα master υ/δ (ένα εκ των οποίων 1 king size και με τζακούζι) καθένα απ' τα οποία διαθέτει δική του βεράντα. Με ευρύχωρο χωλ που εξυπηρετεί ανάγκες laundry και βοηθητικής αποθήκευσης. Όλος ο όροφος διαθέτει πάτωμα παρκέ και εμφανή ξυλεία οροφής ενώ το κάθε υ/δ έχει το δικό του a/c.
• Ισόγειο: αυτοτελές studio 100 τ.μ. με πέτρινο τοίχο, που αποτελείται από ενιαίο χώρο με 1 διπλό κρεβάτι, κουζίνα και τραπεζαρία, και μπάνιο. Με πολύ καλό αερισμό και ωραίο φωτισμό, αυτόνομη θέρμανση και a/c.

Διαθέτει: αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), τζάκι, κλιματισμό κεντρικό σε κανάλι στους κοινόχρηστους χώρους και αυτόνομα a/c σε κάθε υ/δ, εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, εσωτερική σκάλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτες ασφαλείας, εγκατάσταση συναγερμού, αποθήκη, μεγάλες βεράντες με θέα στη θάλασσα σε όλους τους χώρους πρόσοψης. Με μεγάλα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες χωρίς παντζούρια (με εσωτερικές περσίδες), ηλεκτρικές τέντες, wifi, καλωδιακή tv, θυροτηλέφωνο.

Ο κήπος είναι όμορφα διαμορφωμένος με γκαζόν, φυτεμένος με δέντρα και παρτέρια με λουλούδια. Διαθέτει πέτρινη περίφραξη, σταμπωτό δάπεδο, κοινόχρηστο  bbq και ξυλόφουρνο και ωραίο περιμετρικό εξωτερικό φωτισμό. Οι ανάγκες του κήπου καλύπτονται με αυτόματο πότισμα από μεγάλη δεξαμενή νερού. Για τις ανάγκες των ιδιωτών υπάρχουν διαθέσιμες 2 θέσεις στάθμευσης πιλοτής.

Με άδεια για κατασκευή πισίνας.

Η κατοικία διατίθεται προς πώληση πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη.

Για ονειρικές στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, σε ένα υπέροχο σπίτι, οι ανέσεις του οποίου καλύπτουν και τον πλέον απαιτητικό.

Ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και ως εξοχική κατοικία, και από τα πλέον κατάλληλα ακίνητα για τουριστική αξιοποίηση.

Αποστάσεις:

Αθήνα: 11ο km
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: 1 ώρα και 40 λεπτά
Προαστιακός σιδηρόδρομος: 30 λεπτά
Κόρινθος: 30 λεπτά
Λουτράκι: 40 λεπτά

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Property Manager: Nikol Lafazani
Mob.: +30 6936 813 099
info@lafazanihomes.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2833 - 21/04/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ημιώροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή