Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Μαραθώνας
  • € 850.000
  • 5+
  • 751
  • 3+
Περιγραφή
Μαραθώνας - Πολυτελές Συγκρότημα Κατοικιών εμβαδού 751τμ σε έκταση 4000τμ διατίθεται προς πώληση στη Τιμή των 850.000 ευρώ. Το κτίριο έχει δομηθεί σε οικόπεδο 4000 τ.μ., ορθογωνικού σχήματος με μήκος προσώπου 41,00 μ.
Το κυρίως κτίριο που κατασκευάσθηκε το 1990 αποτελείται από τρεις (3) ορόφους πάνω από το ημιυπόγειο.
Στο οικόπεδο υπάρχουν ακόμη ανεξάρτητα από το κυρίως κτίριο ταβέρνα, στεγασμένο garage, ανεξάρτητος ξενώνας, BBQ, και αποθήκη.
Το κυρίως κτίριο αποτελείται από 2 ανεξάρτητες μεζονέτες που καθεμιά περιλαμβάνει δύο επίπεδα με εσωτερική επικοινωνία.
Η μία περιλαμβάνει το υπερυψωμένο ΙΣΟΓΕΙΟ με το ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ και η άλλη τον Α και τον Β ΟΡΟΦΟ.
Αναλυτικά:
Μεζονέτα Ημιυπογείου- Ισογείου εμβαδού 300τμ
Στο υπερυψωμένο ΙΣΟΓΕΙΟ υπάρχουν: Σαλόνι – καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, 2 υ/δ, λουτρό, w.c. ξένων, κουζίνα με καθιστικό και τζάκι.
Στο ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ που συνδέεται με εσωτερική σκάλα με το υπερυψωμένο ΙΣΟΓΕΙΟ υπάρχουν: play-room με τζάκι, κουζίνα, λουτρό, αποθήκη και garage.

Μεζονέτα Α΄ορόφου – Β΄ορόφου εμβαδού 270τμ
Στον Α ΟΡΟΦΟ υπάρχουν: Σαλόνι – καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, γραφείο, κοιτώνας με ατομικό λουτρό Jacuzzi & ντους, Dressing – room, κουζίνα με καθιστικό και τζάκι, w.c. ξένων και ξύλινη σκάλα ανόδου στον Β ΟΡΟΦΟ.
Στο Β ΟΡΟΦΟ υπάρχουν: Καθιστικό με τζάκι, κοιτώνες (2), κουζίνα, λουτρό, ασανσέρ τροφίμων (επικοινωνία με Α όροφο), βεράντα 38 τ.μ. με BBQ και πέργολα.
Στο επίπεδο του υπερυψωμένου ΙΣΟΓΕΙΟΥ υπάρχει ξενώνας με ανεξάρτητη είσοδο από τον κήπο (ενιαίος χώρος με λουτρό) εμβαδού 35 τ.μ.
Το κτίριο επίσης έχει:
κεντρική θέρμανση – BOILER (λεβητοστάσιο – αποθήκη καυσίμων,σύστημα συναγερμού, ασανσέρ από το ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ μέχρι και τον Β όροφο.
Στο πίσω μέρος του οικοπέδου και εν επαφή με το όριο υπάρχουν: ξενώνας 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, λουτρό, σαλόνι-τραπεζαρία-καθιστικό συνολικού εμβαδού 106 και ταβέρνα (ενιαίος χώρος με κουζίνα και w.c.) συνολικού εμβαδού 36,00 τ.μ.
Επιπρόσθετα στοιχεία:
Το οικόπεδο είναι οριοθετημένο με τοίχο ύψους 2,00 μ.
Περιμετρικά εσωτερικά του τοίχου υπάρχει ηλεκτροφωτισμός και συναγερμός με κάμερες.
Η πόρτα εισόδου στο οικόπεδο είναι σιδερένια ύψους 2,50 μ. και πλάτους 5,00 μ., ενώ υπάρχει και άλλη πόρτα εισόδου με τα κουδούνια του κάθε διαμερίσματος.
Στον ακάλυπτο χώρο υπάρχουν επίσης:
BBQ με φούρνο, κουζίνα, αποθήκη τροφίμων και w.c.,
Στεγασμένο garage 2 θέσεων
Πηγάδι βάθους 30 μ. και γεώτρηση με δεξαμενή
Βόθροι στεγανοί και απορροφητικοί
Πεζούλες, καθιστικό, διάδρομοι προσπέλασης (πέτρες Καρύστου) προς όλα τα σημεία του οικοπέδου.
Επίσης το οικόπεδο είναι δενδροφυτευμένο με πορτοκαλιές, λεμονιές, κερασιές, καρυδιές (συνολικά 140 δέντρα), λαχανόκηπο εκτάσεως 800 τ.μ., φοίνικες και βραχόκηπο
Δάπεδα από πλακίδια γρανίτου, κουφώματα εσωτερικά & εξωτερικά από ισόβενο όρεγκον λουστραρισμένα, διπλά τζάμια. Έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες ξύλινα, λουτρά με ευρωπαϊκά πλακάκια και καθρέπτες, τζάκια με επένδυση μαρμάρου, ασανσέρ, γκαραζόπορτα, πλήρης ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση.
Το οικόπεδο βρίσκεται ακριβώς στην ιστορική πεδιάδα του Μαραθώνα, όπου έγινε η περίφημη μάχη με τους Πέρσες το 490 π.Χ. και 400 μέτρα από τον Τύμβο των Μαραθωνομάχων καθώς και 5 χλμ. από την αφετηρία του κλασσικού Μαραθωνίου Δρόμου, Pavlidis Property Services 2294096157, 6970573760.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-964558 - 22/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
751 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή