• € 300.000
  • 12.500
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2023
Περιγραφή
Εξαιρετικό αγρόκτημα στην Ιθάκη που αποτελείται από δύο τεμάχια γης, ένα πάνω και ένα κάτω από τον αγροτικό δρόμο Φρίκες - Λαχός. Το ακίνητο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, και βρίσκεται σε μια εξαιρετική περιοχή με μοναδική θέα προς τη θάλασσα και το τοπίο.
Αυτό το αγρόκτημα είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός σπιτιού διακοπών ή μικρών βιλών με πισίνες για εκμετάλλευση. Οι κυρίοι λόγοι περιλαμβάνουν απόλυτη ησυχία, πλήρη απομόνωση και ιδιωτικότητα. Επιπλέον, υπάρχει μονοπάτι που οδηγεί στην μοναδική παραλία Βουκέντι, προσφέροντας πρόσβαση στη θάλασσα.
Οι τίτλοι είναι καθαροί και διαθέτει τελεσίδικη βεβαίωση από το δασαρχείο της Κεφαλλονιάς, είναι δηλαδή έτοιμο για άδεια και αξίζει το ενδιαφέρον σας.
Το κάτω τμήμα της γης έχει έκταση 10 στρεμμάτων, ενώ το πάνω τμήμα έχει έκταση 2500 τετραγωνικών μέτρων. Είναι μια πραγματική ευκαιρία λόγω των χαρακτηριστικών του αγροκτήματος και της ανταγωνιστικής τιμής του. Επιπλέον, ο τσιμεντένιος δρόμος από το χωριό Λαχός προς το αγρόκτημα έχει επισκευαστεί πρόσφατα και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις εξαιρετικές παραλίες Αλυκές και Μάρμακας.

Σταύρος Δελλαπόρτας - 6977683147 - delas@otenet.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
CAROUSO - VOUKENTI
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
12.500 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή