Δυάρι Λεωφόρος Κηφισίας 131, Γηροκομείο, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΛεωφόρος Κηφισίας 131
  • € 390.000
  • 3
  • 83
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων του Ομίλου Εταιρειών "Ηλίας Γ. Μπαρμπαλιάς".
Βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων και πιο συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Κηφισίας 131, μία από τις πιο βασικές αρτηρίες της Αθήνας. Οι Αμπελόκηποι είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη περιοχή, η οποία εξυπηρετείται
από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, διαθέτει χώρους στάθμευσης, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, διάφορα καταστήματα και άλλες υπηρεσίες, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνους, μπαρ κ.ά.

Το μοντέρνο, πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα το 2016, βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων και γραφείων, το οποίο εξυπηρετείται από 2 ανελκυστήρες (ατόμων και αποσκευών). Το διαμέρισμα έχει συνολική επιφάνεια 83 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από έναν χώρο υποδοχής, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι, κουζίνα, αποθηκευτικό χώρο και 3 μπαλκόνια.

Ο πυρήνας του διαμερίσματος είναι η μοντέρνα και άνετη κουζίνα. Διαθέτει ένα σύγχρονο γρανιτένιο τραπέζι με γυάλινη βάση, το οποίο δίνει έμφαση στα γκρι γρανιτένια πλακάκια του δαπέδου. Ο κρυμμένος φωτισμός είναι μία από τις κύριες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές μαγειρέματος [Boss ψυγείο, Krups Nespresso καφετιέρα, Rowenta καφετιέρα φίλτρου, Singer βραστήρα, Dualit φρυγανιέρα, Whirlpool πλυντήριο πιάτων, γυάλινες κεραμικές εστίες, φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο], μαγειρικά σκεύη, μαχαιροπίρουνα, σερβίτσια.

Ο τοίχος από υαλότουβλα χωρίζει την κουζίνα από το σαλόνι. Το ξύλινο δάπεδο, σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό τζάκι, δημιουργούν μία ζεστή ατμόσφαιρα στο μοντέρνο διαμέρισμα. Το καθιστικό διαθέτει δερμάτινο καναπέ, τραπεζάκι του καφέ, Philips τηλεόραση και DVD και Pioneer ηχοσύστημα.

Τα δύο υπνοδωμάτια έχουν σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιούνται τόσο ως υπνοδωμάτια όσο και ως χώροι εργασίας. Διαθέτουν ξύλινα πατώματα, ευρύχωρες ντουλάπες με κρυφό φωτισμό και δύο τύπους κρεμάστρες, οι οποίες είναι επενδυμένες με καθρέφτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ξύλινες επιφάνειες εργασίας, κομοδίνα, επιτραπέζια φωτιστικά, κλινοσκεπάσματα, Samsung LED τηλεοράσεις και έναν HΡ έγχρωμο εκτυπωτή-πολυμηχάνημα.

Τα μοντέρνου σχεδιασμού μπάνια είναι κατασκευασμένα με γκρι γρανιτένια πλακάκια, περιλαμβάνουν ντουζιέρες, τουαλέτες με εντοιχισμένα καζανάκια και ηλεκτρικές πετσετο-κρεμάστρες. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με ολοκληρωμένα σετ πετσετών και μπουρνουζιών και Philips πιστολάκια μαλλιών.

Ο αποθηκευτικός χώρος διαθέτει ένα Whirlpool πλυντήριο-στεγνωτήριο, ένα Philips σίδερο και σιδερώστρα. Διαθέτει, επίσης, δύο μακρόστενα ντουλάπια αποθήκευσης και έναν πυροσβεστήρα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ο ηλεκτρολογικός πίνακας βρίσκεται σε αυτό το δωμάτιο.

Το διαμέρισμα, λόγω των αρκετών ανοιγμάτων που διαθέτει, είναι αρκετά φωτεινό. Τα γκρι κουφώματα αλουμινίου έχουν ηλεκτρικές ξύλινες περσίδες και σκίαστρα για να μην εισχωρεί το φως του ήλιου στους χώρους.

Το σύστημα κλιματισμού Gree ελέγχεται ξεχωριστά σε κάθε δωμάτιο, μέσω των επίτοιχων χειριστηρίων, με την επιλογή θέρμανσης ή ψύξης. Η ασφάλεια του διαμερίσματος εξασφαλίζεται από την κύρια πόρτα ασφαλείας και το σύστημα συναγερμού Siemens, με αρκετές εναλλακτικές επιλογές ασφάλειας. Για την καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, το διαμέρισμα ρευματοδοτείται μέσω μίας ειδικής κάρτας, που τοποθετείται στην αντίστοιχη εσοχή, κατά την είσοδο στο διαμέρισμα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-99520 - 13/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
83 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή