17 αποτελέσματα για:

Μεσιτικά γραφεία - Νέα Ιωνία

 • GREEK HOME
  GREEK HOME

  ΣΙΝΩΠΗΣ 58 - Νέα Ιωνία

  6.798 αγγελίες

  H Εταιρεία μας είμαστε Εμείς: Η «Σύγχρονη Εστία» μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, εξελίσσεται και διευρύνει τους ορίζοντές της διεθνώς με το καινούριο Εμπορικό μας Σήμα "Greek Home". Στόχος της Εταιρείας μας είναι η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και η αύξηση των ικανοποιημένων μας πελατών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Επιθυμούμε να διαφημίσουμε παγκοσμίως επιλεγμένα ακίνητα και να προσεγγίσουμε επενδυτές στη χώρα μας.Η Εταιρεία μας εξειδικεύεται στην αγορά της ακίνητης περιουσίας και συγκροτείται από μία ομάδα έμπειρων μεσιτών, οι οποίοι θα είναι στο πλευρό σας σε κάθε στάδιο αγοράς, πώλησης ή μίσθωσης του ακινήτου σας. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αξιοποιούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υποστηρίζοντας τα συμφέροντά σας και ικανοποιώντας τις ανάγκες σας με αξιοπιστία και ακεραιότητα, κάνοντας τη διαφορά στην αγορά της ακίνητης περιουσίας. Διαχειριζόμαστε 15.000 ακίνητα στο νομό Αττικής και πάνω από 2.000 ακίνητα στα Ελληνικά νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Από τη σύσταση της Εταιρείας μας μέχρι σήμερα, έχουμε μεσολαβήσει μεσιτικά για πάνω από 1.000 αγοραπωλησίες ακινήτων.Υποκαταστήματα : Η Εταιρεία μας έχει ιδρύσει τρία Υποκαταστήματα, στα Βόρεια, τα Νότια και τα Δυτικά προάστια της Αθήνας, με πάνω από 50 εξειδικευμένους ανά περιοχή μεσίτες για πλήρη γεωγραφική κάλυψη των περιοχών της Αττικής και με ειδικό τμήμα που ασχολείται με τα ακίνητα στα ελληνικά νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Η ομάδα μας επεξεργάζεται όλες τις υποθέσεις με υπευθυνότητα και επιλύει με επιτυχία τυχόν ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν σχετικά με την ακίνητη περιουσία. Η ομάδα μας : Διαθέτουμε πιστοποιημένους εκτιμητές ακινήτων, εξειδικευμένους Δικηγόρους – Νομικούς Συμβούλους και πολιτικούς μηχανικούς για να συνδράμουν τους εντολείς μας σε κάθε στάδιο της αγοραπωλησίας.Τμήμα χορήγησης δανείων : Επίσης εξειδικευμένο τμήμα της Εταιρείας μας παρέχει υπηρεσίες χορήγησης στεγαστικών δανείων για να αποκτήσουν οι πελάτες μας το ακίνητό τους με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς. Golden Visa : Στην Εταιρεία μας υπάγεται και ένα άρτια εκπαιδευμένο τμήμα που διεκπεραιώνει όλη την διαδικασία που απαιτείται για την απόκτηση "GOLDEN VISA ", η οποία προσφέρει αυτόματη πρόσβαση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκέντρωση Απαραίτητων Εγγράφων : Τέλος, οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από το τμήμα της Εταιρείας μας που διεκπεραιώνει τη συλλογή όλων των αναγκαίων από το Νόμο δικαιολογητικών εγγράφων, για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη μεταβίβαση του ακινήτου τους. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!

 • Geo AKT Realty
  Geo AKT Realty

  Ελ. Βενιζέλου 15 - Νέα Ιωνία

  496 αγγελίες

  Η Κτηματομεσιτική - Τεχνική εταιρία Geo-AKT Realty, ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών μηχανικών και των ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενημέρωσης, αξιολόγησης, εκτίμησης, καθώς και διευθέτησης όλων των απαραίτητων ενεργειών για την ολοκλήρωση επιτυχημένων αγοραπωλησιών, εκμισθώσεων και κατασκευών στον νομό Αττικής.

 • SPACE REAL ESTATE
  SPACE REAL ESTATE

  Κασταμονής 99a Νέα Ιωνία, Νέα Ιωνία, 14235 - Νέα Ιωνία

  446 αγγελίες

  Το κτηματομεσιτικό γραφείο SPACE real estate, με δυναμική πορεία στον χώρο της αγοραπωλησίας ακινήτων, εδρεύει στη Νέα Ιωνία στην οδό Κασταμονής 99Α. Αναλαμβάνουμε την αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαμεσολάβησης, για την προώθηση, την πώληση, την ανεύρεση και την αγορά ακινήτων.Εκτιμούμε την αξία του κάθε ακινήτου με απόλυτα επιστημονικό και αντικειμενικό τρόπο, έτσι ώστε να βρίσκεται σε απόλυτη συμβατότητα με την αγορά την δεδομένη στιγμή και με στόχο την μέγιστη διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών μας, τόσο του πωλητή όσο και του αγοραστή.Συνεργαζόμαστε με τραπεζικούς οργανισμούς για την διαπραγμάτευση και έκδοση στεγαστικών δανείων, με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς που να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.Διαθέτουμε ακίνητα παντός τύπου (μεζονέτες, επαγγελματικούς χώρους, εξοχικές κατοικίες, διαμερίσματα, οικόπεδα κ.λπ.) Επιδίωξη μας είναι νιώσετε σίγουροι και χαρούμενοι για την τελική σας επιλογή.Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

 • ProEx Real Estate
  ProEx Real Estate

  Ανδρέα Κάλβου 19 - Νέα Ιωνία

  405 αγγελίες

  Η ProEx Real Estate είναι ένα σύγχρονο μεσιτικό γραφείο αποτελούμενο από έμπειρους συνεργάτες πολυετούς πείρας στον χώρο της αγοραπωλησίας ακινήτων. Η έδρα μας είναι στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας ωστόσο δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Ο Στόχος μας είναι η ποιοτική κι ειλικρινής συνεργασία με τον πελάτη και η ικανοποίηση των απαιτήσεών του, μέσα σε ένα ευγενικό κι ευχάριστο περιβάλλον.

 • Asset Real Estate
  Asset Real Estate

  Βενιζέλου Ελευθερίου 97, Νέα Ιωνία 14231 - Νέα Ιωνία

  381 αγγελίες

  Πιστοποίηση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων ως "Στέλεχος Μεσιτικής Αστικών Συμβάσεων Ακινήτων-Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας" Αρ Κωδ.Πιστοποιητικού EL.REB.0015 12/07/2021Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών Αττικής. Η Asset Real Estate ιδρύθηκε το έτος 2016 από έμπειρα στελέχη του κλάδου. Εργαζόμαστε με γνώμονα την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η δραστηριότητά μας εστιάζεται στους Νομούς Αττικής, Βοιωτίας και Αχαΐας. Διαχειριζόμαστε επαγγελματικά ακίνητα και επιλεγμένες πολυτελείς κατοικίες.

 • View Properties
  View Properties

  ! - Νέα Ιωνία

  359 αγγελίες

  Η View properties δραστηριοποιείται κυρίως στην Αττική και με επιλεγμένα ακίνητα στην υπόλοιπη Ελλάδα στον τομέα του real estate. Αναλαμβάνουμε αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις ακινήτων, εκτιμήσεις ακίνητης περιουσίας καθώς και έκδοση στεγαστικών δανείων. Προσφέρουμε, δωρεάν, τη μέγιστη δυνατή προβολή και διαφήμιση του ακινήτου σας στο διαδίκτυο μέσω της συνεργασίας μας με τις καλύτερες ιστοσελίδες στο χώρο των κτηματομεσιτικών, με επαγγελματικές φωτογραφίες του ακινήτου για την πιο σωστή και ολοκληρωμένη παρουσίαση του. Συνεργαζόμαστε και με μεσιτικά γραφεία του εξωτερικού προωθώντας στους πελάτες τους επιλεγμένα ακίνητα της εταιρίας μας. Το χαρτοφυλάκιο της View properties περιλαμβάνει εξαιρετικά ακίνητα προς πώληση και προς ενοικίαση, κατοικίες, επιπλωμένα διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους και οικόπεδα. Στόχος μας είναι η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, με την υποστήριξη μιας ομάδας από αφοσιωμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Οι συνεργάτες μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε τα ακίνητα που διαθέτουμε και με τη βοήθεια των συνεργατών μας θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

 • RE/MAX REAL ADVISOR
  RE/MAX REAL ADVISOR

  Λεωφόρος Ηρακλείου 314 - Νέα Ιωνία

  345 αγγελίες

  H RE/MAX REAL ADVISOR , μέλος του μεγαλύτερου δικτύου κτηματομεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως , έχει ως στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη των πελατών της στο χώρο του Real Estate προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών .

 • Realty4value
  Realty4value

  Αγ.Ηρώων 88 - Νέα Ιωνία

  75 αγγελίες

  Αγοραπωλησίες - μισθώσεις κατοικιών , επαγγελματικών ακινήτων , οικοπέδων και επιχειρήσεων. Έχοντας 20 έτη εμπειρία στο χώρο τον ακινήτων -κατασκευών και γνωρίζοντας τα λειτουργικά μειονεκτήματα του κλάδου ,πρόθεση μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας με προτεραιότητα την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό.

 • Μεσιτικό γραφείο
  EXCELLENT REAL ESTATE

  Κιουταχείας 21Α - Νέα Ιωνία

  29 αγγελίες

  Το γραφεiο μας προσφέρει αξιόπιστες και αξιόλογες υπηρεσίες διότι διαθέτει έμπειρο προσωπικό. Η εκπλήρωση των επιθυμιών σας αποτελεί υποχρέωση και συνάμα ευχαρίστιση για εμάς.Οπότε, σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε.Με εκτίμιση - Excellent Real Estate

 • ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 3 - Νέα Ιωνία

  18 αγγελίες

  ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

 • PP PROPERTIES AND CONSULTING
  PP PROPERTIES AND CONSULTING
  20 αγγελίες

  Our Asset is YouYour Property is Our Priority

 • Ταφράς & Συνεργάτες
  Ταφράς & Συνεργάτες

  Σμύρνης 30, Ν.Ιωνία - Νέα Ιωνία

  18 αγγελίες

  Το κτηματομεσιτικό γραφείο Ταφράς & Συνεργάτες, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στον τομέα της διαχείρισης της Ακίνητης Περιουσίας, τόσο σε οικιστικού τύπου όσο και σε επαγγελματικού τύπου ακίνητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάθεση ή ζήτηση ακινήτου και φυσικά, για όποια απορία, συμβουλή ή σκέψη σας θα θέλατε να συζητήσουμε.

 • REAL ESTATE STAR
  REAL ESTATE STAR
  17 αγγελίες

  H << Real estate STAR >> είναι ένα μεσιτικό γραφείο που ειδικεύεται στη πώληση, αγορά , μίσθωση, προώθηση κατοικιών και εμπορικών ακινήτων σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία μας θα σας καθοδηγήσει , συμβουλεύσεις , προτείνει και διαπραγματευτεί εκ μέρους σας για να εξασφαλίσει τον τελικό στόχο με τους καλύτερους όρους . Είμαστε περήφανοι που έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με την πελατεία μας και αναζητούμε συνεχώς μέσα για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας . Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα , με επαγγελματισμό καθώς η ικανοποίηση των πελατών μας είναι ο πρώτος μας στόχος .

 • ITSIOS PROPERTIES & CONSTRUCTIONS
  ITSIOS PROPERTIES & CONSTRUCTIONS

  Βυζαντίου, 124, Νέα Ιωνία Ελλάδα, 14235 - Νέα Ιωνία

  13 αγγελίες

  H ITSIOS PROPERTIES & CONSTRUCTIONS ΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣTOYΣ ΕΞΗΣ ΤΟΜΕΙΣ:ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣΚΟΥΖΙΝΕΣΝΤΟΥΛΑΠΕΣREAL ESTATEΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

 • Vogiatzoglou Live Properties
  Vogiatzoglou Live Properties

  Ελευθερίου Βενιζέλου 80-82 - Νέα Ιωνία

  7 αγγελίες

  Η εταιρεία Vogiatzoglou Architects & Engineers, από το 1985, έχει καθιερωθεί στο χώρο της αρχιτεκτονικής μελέτης και κατασκευής.Εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες της αγοράς, εξελίχθηκε εκσυγχρονίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες και επέκτεινε τις δραστηριότητές της παρέχοντας υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων μέσω της Vogiatzoglou Live Properties. Ο βασικός κορμός των νέων υπηρεσιών περιλαμβάνει:- Ενοικίαση οικιστικών ακινήτων.- Ενοικίαση επαγγελματικών ακινήτων.- Πώληση οικιστικών ακινήτων.- Πώληση επαγγελματικών ακινήτων.

 • Μεσιτικό γραφείο
  Μ. Δ.

  Αγίας Φωτεινής Νέα Ιωνία, 14231 - Νέα Ιωνία

  1 αγγελία

  Συνοπτική Ανάλυση Εμπειρίας μας.Ολοκληρωμένη διαχείριση ακινήτων, ανέγερση, ανακαίνιση.Αποκλειστική περιοχή δραστηριοποίησης, εξειδίκευσης Κέντρο Αθηνών Βόρεια Προάστεια.Παροχή εξειδικευμένων συμβουλών από Αρχιτέκτονα, Πολιτικό Μηχανικό και Μηχανολόγο/Ηλεκτρολόγο Μηχανικό.

 • Μεσιτικό γραφείο