Μονοκατοικία βίλα Δευκαλίωνος, Ιαλυσός, Ρόδος

ΡόδοςΔευκαλίωνος
  • Τιμή κατόπιν αιτήματος
  • 5+
  • 420
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Η κατοικία περιβάλλεται από ένα μεγάλο ιδιωτικό κήπο 1400τ.μ. με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης που διαμορφώνεται μπροστά από το σπίτι. Ο κήπος συμπληρώνεται με μια πισίνα, αποτελώντας ένα ιδαίτερο χώρο για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας για όλη την οικογένεια καθώς επίσης και ένα ευχάριστο μέρος για φιλικές συναντήσεις. Η συνολική επιφάνεια του σπιτιού είναι 440 τ.μ. και αποτελείται από τρία επίπεδα το υπόγειο, το ισόγειο και το 1ο όροφο ενώ υπάρχει ασανσέρ και μια σκάλα που συνδέει κάθε επίπεδο.

Ο υπόγειος χώρος εκτος απο το ασανσερ και την εσωτερική σκαλα, διαθέτει ξεχωριστή είσοδο, πράγμα που εξυπηρετεί την αυτονομία του. Επίσης, έχει τη δική του κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και ένα home cinema. Το ισόγειο αποτελείται από ένα σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, wc, και αποθήκη με εγκαταστάσεις πλυντηρίου και στεγνωτήριου ρούχων. Το σαλόνι βλέπει την υπέροχη θέα του κήπο με εύκολη πρόσβαση στη πισίνα, για τις μέρες του καλοκαιριού αλλά και ένα ιδανικό σημείο για να απολαύσετε στιγμές ζεστασιάς μπροστά στο τζάκι τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

H ευρύχωρη κουζίνα μετατρέπεται σε χώρο δημιουργίας ενώ η θέα και η άμεση πρόσβαση στον πίσω κήπο αποτελούν πηγή έμπνευσης. Ο κήπος μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την φαντασία και τις ανάγκες των ιδιοκτητών ώστε να δημιουργήσουν το δικο τους προσωπικό παράδεισο όπου μπορούν να παίζουν ελεύθερα τα παιδιά αλλά και να αποτελέσει ένα ευχάριστο χώρο για όλη την οικογένεια.

Το πρώτο επίπεδο αναπτύσσεται συνολικά σε τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια. Το κάθε υπνοδωμάτιο έχει το δικό του προσωπικό μπάνιο ενώ το κυρίως έχει δύο μπάνια και μια μεγάλη γκαρνταρόμπα . Όλα τα δωμάτια είναι άνετα δημιουργώντας μια ιδανική ατμόσφαιρα για ξεκούραση και χαλάρωση με το κυριώς υπνοδωμάτιο να έχει θέα στον πίσω κήπο, ενώ τα δύο μικρότερα δωμάτια να έχουν θέα στον μπροστινό.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2013704 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
420 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
τιμή κατόπιν αιτήματος
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή