Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ημιυπόγειο, Πλατεία Αμερικής, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
  • € 85.000
  • 1
  • 56
  • 1
  • S
  • Ναι
Περιγραφή
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 56 τ.μ. ημιυπόγειο, εσωτερικό, 1 υ/δ,1 μπάνιο, κατασκευής 1968. Το ακίνητο διαθέτει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας και είναι πλήρως ανακαινισμένο το 2022, με 50 τ.μ. κήπο αποκλειστικής χρήσης. Διαθέτει χολ με σαλόνι, ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μεγάλο μπάνιο με χώρο για πλυντήριο καθώς και κουζίνα με φούρνο. Η πρόσβαση γίνεται μέσω σκάλας. Είναι κοντά σε σχολεία, αγορά, συγκοινωνίες, υπηρεσίες, 13 λεπτά από το μετρό Αττικής, 10 λεπτά από ΑΣΟΕΕ, 5 λεπτά από τη Φωκίωνος Νέγρη.
Η Πλατεία Αμερικής (παλαιότερη ονομασία πλατεία Αγάμων) είναι μεγάλη πλατεία της Αθήνας, η οποία βρίσκεται στην δυτική πλευρά της οδού Πατησίων και στο μέσο περίπου του μήκους της οδού. Η πλατεία απέχει 2 χλμ από την πλατεία Ομονοίας και 2,5 χλμ από το τέρμα της οδού Πατησίων και τον σταθμό Άνω Πατήσια του ΗΣΑΠ. Γύρω από την πλατεία και δυτικά της οδού Πατησίων αναπτύχθηκε η ομώνυμη συνοικία της Αθήνας, η οποία συνορεύει με τα Κάτω Πατήσια προς τα βόρεια και ανατολικά, με τον Άγιο Παντελεήμονα προς τα νότια και με την Κυψέλη προς τα ανατολικά - η Πατησίων χωρίζει την Κυψέλη από την συνοικία της πλατείας Αμερικής.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 56 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1968, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Όροφος: Ημιυπόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διπλά τζάμια, Φωτεινό, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Φυσικό αέριο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Ε, Προσανατολισμός: Βορειοδυτικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2022, Απόσταση απο θάλασσα: 10
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
354049 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
56 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
ημιυπόγειο, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή