Duplex Επ. Οδός 1-Λάρδου-Κατταβιάς 85109, Νότια Ρόδος, Ρόδος

ΡόδοςΕπ. Οδός 1-Λάρδου-Κατταβιάς 85109
  • € 300.000
  • 3
  • 100
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Χτισμένες σε προνομιακή τοποθεσία ώστε να εκμεταλλεύονται την απεριόριστη θέα στη θάλασσα, οι 4 ολοκαίνουριες πολυτελείς κατοικίες δημιουργούν ένα συγκρότημα απόλυτης αρμονίας με τον περιβάλλοντα χώρο, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από την ειδυλλιακή παραλία της Λαχανιάς. Η κατασκευή από φυσικά, παραδοσιακά υλικά όπως η πέτρα, σε συνδυασμό με το κυρίαρχο λευκό χρώμα και τις λιτές μοντέρνες διακοσμητικές λεπτομέρειες συνθέτουν ένα αρχιτεκτονικό σύνολο που αποπνέει διακριτική πολυτέλεια σε κάθε χώρο. Οι κατοικίες αποτελούν ιδανική επιλογή για αγορά ή για αξιοποίηση ως επενδυτικά ακίνητα.

Η εξοχική κατοικία εκτείνεται σε 2 ορόφους και έχει συνολική επιφάνεια 100 τετραγωνικών μέτρων. O ισόγειος χώρος ανήκει στην κουζίνα και την τραπεζαρία, ενώ το σαλόνι βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο και διαχωρίζεται νοητά από την κουζίνα με δύο σκαλοπάτια. Απέναντι από το σαλόνι, δύο ακόμη σκαλοπάτια οδηγούν στην ιδιωτικότητα του μοντέρνου WC, με ξεχωριστό laundry room. Το master bedroom του ισογείου με χτιστές λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του οικισμού διαθέτουν ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στην εκπληκτική πισίνα, ιδιωτικό λουτρό και άνετη ντουζιέρα.

Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δεύτερο όροφο όπου θα βρείτε το δεύτερο master bedroom. Διαθέτει ιδιωτικό λουτρό με ντουζιέρα, ειδικό χώρο για μπανιέρα με υδρομασάζ για αναζωογονητική χαλάρωση και μεγάλα ανοίγματα με θέα την πισίνα και τον απέραντο ορίζοντα. Η πρόσβαση επιτυγχάνεται και μέσω ανοιχτής εξωτερικής σκάλας για επιπλέον ιδιωτικότητα, από την υπέροχη βεράντα του δευτέρου ορόφου, η οποία προσφέρεται για χαλάρωση, ηλιοθεραπεία και απόλαυση του μαγευτικού σούρουπου στη Νότια Ρόδο.

Το υπέροχο αίθριο με το γκαζόν διαθέτει πισίνα που εκμεταλλεύεται την κλίση του εδάφους δημιουργώντας μοναδική αίσθηση δροσιστικής ελευθερίας. Ο χώρος διαθέτει πάρκινγκ με δυνατότητα στάθμευσης 2 αυτοκινήτων.

Στην κατοικία προσφέρονται επίσης σαν επιλογές τα παρακάτω:

1.Συστηματα αυτοματισμων (Smart Home) για πριζες, ρολλά, φωτισμό κλπ,
2.Συστημα παραγωγής ενέργειας 5KVa με ηλιακα panels ετσι ωστε να εχουμε πολυ χαμηλους λογαριασμους ρευματος,
3.Δεξαμενη συλλογης βροχινου νερου για τα ποτισματα κηπου (εξοικονομιση νερου) καθως και 4.Ηλεκτρικες συσκευες (φουρνο, εστιες, ψυγειο, πλυντηριο ρουχων, πλυντηριο πιάτων) της εταιριας Miele με 10ετη εγγύηση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3090893 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή