Δυάρι άριστη κατάσταση, ισόγειο, Κάτω Πατήσια, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
  • € 250.000
  • 3
  • 89
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Ο ισόγειος όροφος περίπου 90 τμ προσφέρει δύο κρεβατοκάμαρες, η μια εκ των οποίων με δικό της μπάνιο σαλόνι και κουζίνα, επιπλέον μπάνιο και εξωτερική αυλή. Ο αρχιτέκτονας έχει σεβαστεί απόλυτα την εποχή που χτίστηκε το σπίτι αναδεικνύοντας την ομορφιά εκείνης της εποχής στο σήμερα με κύριο γνώμονα την άνεση και την ευχάριστη διαμονή. Στο διαμέρισμα υπάρχει ολοκληρωμένο σύστημα κλιματισμού ψύξης θέρμανσης.
Ο τρόπος με τον οποίο η προσωπική ανάγκη για αξιοποίηση της οικογενειακής περιουσίας έχει γίνει άριστη πρόταση διαμονής που απευθύνεται στον πολίτη του κόσμου είναι υποδειγματικός και αποτελεί μια πρότυπη αξιοποίηση ακινήτου, υποδειγματική για όλους τους Αθηναίους ιδιοκτήτες.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται ανάμεσα στα Κάτω Πατήσια και την συνοικία του Αγίου Παντελεήμονα και διασχίζεται από την οδό Αχαρνών. Η περιοχή εξυπηρετείται άρτια από την πράσινη γραμμή Γ1 του μετρό Πειραιάς Κηφισιά και απο τον σταθμό Αττική και την κόκκινη γραμμή Γ2 του μετρό Ανθούπολη Ελληνικό. Η περιοχή υπήρξε μια μεγαλοαστική περιοχή την δεκαετία του 1950 και του 1960 η οποία γνώρισε μια έντονη υποβάθμιση την πρόσφατη περίοδο της οικονομικής κρίσης ενώ τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια ακμαία επενδυτική επιλογή τόσο για έλληνες όσο και για ξένους επενδυτές. Τα πολύ όμορφα κτίρια, τοπόσημα όλων των δεκαετιών ανάπτυξης της Αθήνας αναδεικνύουν μια μυστική πολιτισμική κληρονομιά που έρχεται η ώρα της να αναδειχθεί την επόμενη δεκαετία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02PG6Y - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
89 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1930
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή