Δυάρι άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Άγιος Παντελεήμονας, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
  • € 153.000
  • 2
  • 72
  • 1
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται εξαιρετικό διαμπερές διαμέρισμα, προσόψεως 72 τ.μ. στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας , 5ου ορόφου, σε πολυκατοικία κατασκευής του 1969 αλλά πλήρως και πολυτελώς ανακαινισμένο το 2019.
Αποτελείται από ευρύχωρο χωλ, καθιστικό, σαλόνι με ενιαία εντοιχιζόμενη κουζίνα με πολυτελή έπιπλα, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο με σάουνα , πλήρως επιπλωμένο.
Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, με ενεργειακά διπλά τζάμια που παρέχουν τέλεια ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η ολοκληρωμένη εγκατάσταση φυσικού αεριού για πλήρη αυτονομία θέρμανσης και ζεστού νερού αλλά και τα κλιματιστικά που διαθέτει παρέχουν ιδανικές θερμοκρασίες χειμώνα- καλοκαίρι με τις μικρότερες απώλειες ενέργειας .
Τα δάπεδα είναι πλακάκι τύπου μάρμαρο. Διαθέτει ντουλάπες συρόμενες για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου, 3 τηλεοράσεις (από 52 έως 28 ιντσών) σε όλα τα δωμάτια , ηλεκτρικές κουρτίνες και ρολά σκίασης , τέντες , τελευταίου τύπου συναγερμό και φυσικά πόρτα ασφάλεια με μικρό κλειδί .
Μεγάλο πλεονέκτημα τα δυο μπαλκόνια του σε σαλόνι και υπνοδωμάτιο, με το Ανατολικό του μπαλκόνι ( προσόψεως) να έχει απεριόριστη θέα σε μεγάλη πλατεία με σιντριβάνι και θέα τον Παρθενώνα
Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία με πρόσβαση σχεδόν σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς αν και στα 20 μέτρα από το διαμέρισμα λειτουργεί κλειστό 24ωρο πάρκινγκ με πολύ καλές τιμές.
Είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ,για Golden Visa ,αλλά και για επένδυση τύπου Airbnb.
Τιμή ευκαιρίας με το κλειδί στο χέρι 170000 euro.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
268816
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
72 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 153.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή