Μονοκατοικία βίλα 600 τμ, Πεταλούδες, Ρόδος

Ρόδος
  • € 650.000
  • 5+
  • 600
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2024
Περιγραφή
Ρόδος - Ιαλυσός, βίλα μονοκατοικία τριών επιπέδων, 200 τμ έκαστο. υπόγειο, ισόγειο κ όροφος στο σύνολο 600 τμ. Είναι πολυτελούς κατασκευής 2006 σε οικόπεδο 28000τμ με κήπο. Είναι πανταχόθεν ελεύθερο με νότιο προσανατολισμό κ σε απόσταση 300μ από τη θάλασσα. Διαθέτει γκαράζ δυο θέσεων κ ανεξάρτητη πρόσβαση στο οικόπεδο.
Στο υπόγειο υπάρχει ξενώνας δυο δωματίων κ μπάνιου καθώς κ αποθηκευτικοί χώροι μηχανοστάσιο κεντρικής θέρμανσης-ψύξης, αίθουσα μπιλιάρδου κ μικρός χώρος κουζίνας κ γυμναστήριο. Η πρόσβαση στο υπόγειο γίνεται μόνο εσωτερικά από το κεντρικό χωλ της εισόδου με σκάλα πλάτους δυο μέτρων.
Στο ισόγειο η πρόσβαση γίνεται από το κεντρικό χωλ της εισόδου με εκατέρωθεν σκαλοπάτια πλάτους ενός μέτρου εκάστου. Εδώ βρίσκεται η κουζίνα, αποθήκη κουζίνας, πλυσταριό κ χώρος εσωτερικού στεγνωτηρίου, τραπεζαρία, 3 σαλόνια, βιβλιοθήκη, μπάνιο, κ η σκάλα που οδηγεί στον όροφο. Η πρόσβαση στις μεγάλες βεράντες του ισογείου γίνεται από μπαλκόνοπορτες από PVC θερμοηχομονωτικ΄α. Έχει θέα από ημικύκλιο τζαμαρία 12 τμ προς την θάλασσα, καθώς κ από τις μεγάλες εκατέρωθεν βεράντες.
Ο όροφος αποτελεί την ζώνη ύπνου της κατοικίας κ έχει 5 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κεντρικό με θέα προς τη θάλασσα από την ημικύκλιο τζαμαρία είναι 40 τμ κ διαθέτει δικό του μπάνιο με ξεχωριστό ντους κ μπανιερά υδρομασάζ καθώς κ ανεξάρτητο δωμάτιο γκαρνταρόμπας.Τα υπόλοιπα υπνοδωμάτια εξυπηρετούνται από ένα μπάνιο 12τμ κ διαθέτουν όλα μεγάλες ντουλάπες κ αερίζονται κ φωτίζονται από ένα παράθυρο κ μια μπαλκονόπορτα αντίστοιχα.
Η πρόσβαση στην ταράτσα γίνεται με εξωτερική μεταλλική σκάλα από την βεράντα του κεντρικού υπνοδωματίου έχει μόνωση 40cm κ αναπτυγμένα πάνελ φωτοβολταϊκών 5kw καθώς κ ηλιακούς συλλέκτες.
Το οικόπεδο βρίσκεται στο βόρειο άκρο του οικισμού ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ απέχει 150 μ από το σχολείο 250 μ από την κεντρική πλατεία κ το εμπορικό κέντρο. Η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι μόλις 2500μ κ από την πόλη της Ρόδου 11χλμ.

*Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη μπορεί να είναι σχετική και όχι ακριβής.
*Στο ραντεβού για την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται η προσκόμιση και υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και ΑΦΜ σας, και όποιων ατόμων σας συνοδεύουν.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
724270
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή