Μονοκατοικία βίλα 503 τμ, Χώρα, Ρόδος

Ρόδος
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 503
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Στη Ρόδο, στην περιοχή της Ιαλυσού, πωλείται πολυτελές συγκρότημα 3 μοντέρνων κατοικιών σε οικόπεδο 2.000 τμ. Τόσο η θέση και οι προσόψεις του οικοπέδου σε δύο δρόμους, όσο και ο σχεδιασμός και η τοποθέτηση των κατοικιών έχει γίνει με τρόπο που να εξασφαλίζεται η ιδιωτικότητα και η αυτονομία τους.

Η κύρια κατοικία είναι μία μεζονέτα 347,84 τμ, τριών επιπέδων και ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Ο ισόγειος χώρος που έχει πρόσβαση και οπτική επαφή με τους εξωτερικούς χώρους των σκεπαστών βεραντών και του διαμορφωμένου κήπου, διατάσσεται γύρω από ένα αίθριο που δίνει άμεση επικοινωνία και στα δύο επίπεδα. Αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, 2 Υ/Δ και 2 λουτρά. Στο υψηλότερο επίπεδο βρίσκεται μία σουίτα που αποτελείται από σαλόνι, 1 Υ/Δ master με walking closet, λουτρό και μεγάλη βεράντα. Το υπόγειο είναι 53,30 τμ και έχει χρήση laundry room και αποθήκης.

Η δεύτερη κατοικία 69,13 τμ και η τρίτη κατοικία 85,70 τμ αποτελούνται από κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, 1 Υ/Δ και 1 λουτρό και βρίσκονται αντίστοιχα η πρώτη στο ισόγειο και η δεύτερη στον πρώτο όροφο. Όλες οι κατοικίες έχουν ξεχωριστές εισόδους και πλήρη αυτονομία στη θέρμανση και γενικά στη διαχείριση τους.

Επειδή και οι τρεις κατοικίες αποτελούν ένα οικοδομικό όγκο, παρέχεται η δυνατότητα είτε : Α) να γίνουν μετατροπές και να διαμορφωθεί σε μία κατοικία η Β) τα δύο αυτόνομα διαμερίσματα δύνανται να διαμορφωθούν σε μία μεζονέτα. Οι κατοικίες είναι πλήρως εξοπλισμένες και διαθέτουν: πόρτες ασφαλείας, διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά, A/C, συναγερμό, εντοιχισμένες ντουλάπες και ηλιακό θερμοσίφωνα. Επίσης, έχει γίνει πρόβλεψη για την κατασκευή μίας πισίνας.

Η θέση στον χάρτη δεν είναι ενδεικτική, Τιμή: 1.200.000€.
Δυνατότητα Προέγκρισης Δανείου. Σας προσφέρουμε την καλύτερη χρηματοδοτική λύση.
PROPERTY PASS, Τηλ : 2106744660 www.propertypass.gr email: info@propertypass.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1184713 - 07/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
503 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή