Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, Κάτω Αιγάλεω - Εσταυρωμένου, Αιγάλεω

Αιγάλεω
  • € 115.000
  • 2
  • 70
  • 1
Περιγραφή
Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική θέση στο Αιγάλεω, σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά πολύ κοντά στο μετρό και στη μεγάλη αγορά της περιοχής με εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης. Πρόκειται για οροφοδιαμέρισμα πρώτου ορόφου φωτεινό και διαμπερές με μεγάλη βεράντα.
Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και ένα ευρύχωρο χωλ. Ανακαινισμένο, διαθέτει πλακάκια, παράθυρα αλουμινίου και τέντες σε όλο το μήκος του μπαλκονιού. Μεγάλο πλεονέκτημα του διαμερίσματος είναι η ταράτσα του, η οποία είναι αποκλειστικής χρήσης με δικαίωμα υψούν 70 τμ με θέα το Λυκαβηττό.
Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για επένδυση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Αιγάλεω βρίσκεται στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας και απέχει μόλις 6 χλμ. από το κέντρο της πόλης συνορεύοντας προς τα ανατολικά με το Δήμο Αθηναίων, βόρεια με τους δήμους Περιστερίου και Χαϊδαρίου, δυτικά με τους δήμους Νίκαιας - Αγίου Ιωάννου Ρέντη και Αγ. Βαρβάρας και νότια με το δήμο Μοσχάτου - Ταύρου. Το έδαφος του δήμου Αιγάλεω διασχίζουν πέντε μεγάλες οδικές αρτηρίες και συγκεκριμένα οι Λεωφόροι Κηφισού, Αθηνών, Θηβών, Πέτρου Ράλλη και η Ιερά Οδός.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Αιγάλεω αποτελεί έναν από τους πιο φημισμένους δήμους της Αθήνας, καθώς μετρά την ύπαρξή του από την αρχαιότητα. Η πόλη έχει αναπτυχθεί εκατέρωθεν της αρχαίας Ιεράς Οδού ενώ έχει πάρει το όνομά της από το όρος Αιγάλεω, απ’ όπου ο βασιλιάς των Περσών Ξέρξης παρακολούθησε την καταστροφή του στόλου του από τους Έλληνες, στην ιστορική ναυμαχία της Σαλαμίνας. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια το Αιγάλεω ήταν πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής με συνέπεια στην πόλη να εδρεύουν αρκετές δημόσιες υπηρεσίες. Η πολύχρονη ιστορική υπόστασή του καθώς και η αστείρευτη ομορφιά του, καθιστούν το Αιγάλεω ένα από τους δημοφιλέστερους δήμους καθώς σήμερα συνδυάζει την ιστορία με τον τουρισμό αλλά και την διασκέδαση. Ο πολύβουος πεζόδρομος της δημοφιλούς Αγίας Λαύρας αλλά και εκείνος της Μάρκου Μπότσαρη, προσφέρουν πολλές επιλογές σε εστιατόρια αλλά και καφετέριες ιδανικά για παρέες και οικογένειες. Διατηρώντας το άρωμα της παραδοσιακής συνοικίας, το Αιγάλεω αποτελεί μία από τις πιο ανερχόμενες περιοχές της Αθήνας.
Προσβασιμότητα: Στο πιο κεντρικό σημείο του δήμου όπου εδρεύει και η γνωστότερη πλατεία του, η Πλατεία Ελευθερίας, βρίσκεται ο σταθμός του μετρό αποτελώντας κεντρικό άξονα για όλους τους επισκέπτες από όλη την Αθήνα εύκολα και γρήγορα καθώς απέχει μόνο 10 λεπτά από το πιο ιστορικό σημείο της πρωτεύουσας, το Μοναστηράκι.
Επενδυτική Δυναμική: Η κοντινή του απόσταση από το Κέντρο της Αθήνας σε συνδυασμό με την ύπαρξη του μετρό και την εμπορική ανάπτυξη στην γύρω περιοχή, καθιστούν το Αιγάλεω ως μία ελκυστική περιοχή για επενδύσεις
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RM22 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1958
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή