Δυάρι πρώτος όροφος, Πλατεία Αττικής, Αττική

Αττική
  • € 150.000
  • 4
  • 95
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Ευρύχωρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας προς πώληση

Ψάχνετε για ένα γοητευτικό διαμέρισμα στην καρδιά της Αθήνας; Μην ψάχνετε άλλο! Με χαρά σας παρουσιάζουμε αυτό το όμορφο διαμέρισμα που βρίσκεται κάτω από τη Λεωφόρο Αχαρνών, μόλις 250 μέτρα από το σταθμό Λαρίσης. Με την προνομιακή του τοποθεσία και τον γενναιόδωρο χώρο του, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία για ιδιοκατοίκηση.

Στοιχεία ακινήτου:

- Μέγεθος: 95 τ.μ.
- Όροφος: 1ος όροφος
- Έτος κατασκευής: 1965

Υπνοδωμάτια:

Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει δύο φωτεινά και άνετα υπνοδωμάτια και προσφέρει άφθονο χώρο για χαλάρωση και ιδιωτικότητα. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να πλημμυρίσει τα δωμάτια, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Μπάνιο:

Το διαμέρισμα διαθέτει ένα καλά συντηρημένο μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να καλύψει τις ανάγκες σας. Ξεκινήστε τη μέρα σας ανανεωμένοι σε αυτόν τον βολικό χώρο.

Κουζίνα και τραπεζαρία:

Η κουζίνα έχει ανακαινιστεί μερικώς, προσθέτοντας μια σύγχρονη πινελιά στο διαμέρισμα. Ετοιμάστε νόστιμα γεύματα και απολαύστε το δείπνο στη διπλανή περιοχή, η οποία είναι ιδανική τόσο για οικεία οικογενειακά γεύματα όσο και για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες.

Σαλόνι:

Χαλαρώστε και χαλαρώστε στο ευρύχωρο σαλόνι, ιδανικό για ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα ή για ήσυχα βράδια διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο. Το σαλόνι προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για όλους.

Τοποθεσία:

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στη ζωντανή πόλη της Αθήνας. Απολαύστε την ευκολία να βρίσκεστε κάτω από τη Λεωφόρο Αχαρνών και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Λαρίσης, παρέχοντας γρήγορες συγκοινωνιακές συνδέσεις με διάφορα σημεία της πόλης.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά:

- Φιλική γειτονιά
- Καλοσυντηρημένο κτίριο
- Σε κοντινή απόσταση από εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και καφέ
- Άριστη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Μην χάσετε αυτή τη φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ευρύχωρο και καλά τοποθετημένο διαμέρισμα στο Κέντρο Αθηνών. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κανονίσετε μια θέαση και να εξασφαλίσετε αυτόν τον υπέροχο χώρο διαβίωσης για τον εαυτό σας!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Α1271 - 13/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή