Δυάρι Ρόδος, Χώρα, Ρόδος

ΡόδοςΡόδος
  • € 250.000
  • 3
  • 107
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα σε πολύ ήσυχη και όμορφη περιοχή της πόλη της Ρόδου με θέ θάλασσα και βουνό. Το εμβαδόν του είναι 107,45 τ.μ. και αποτελείται από 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα και 1 σαλόνι. Είναι υπό κατασκευή και διαθέτει εντοιχισμένη κουζίνα, ντουλάπες, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ενώ επίσης διατίθεται κλιματισμός σε όλους του χώρους, ηλιακός, θερμομόνωση, κουφώματα αλουμινίου με διπλά - ενεργειακά τζάμια σίτες. Στα δάπεδα θα τοποθετηθούν γρανιτόπλακες, στα μπάνια πλακάκια και στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας μάρμαρο. Διαθέτει επίσης τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Πόρτα Ασφαλείας, Νυχτερινό Ρεύμα, Τριφασικό Ρεύμα και έτοιμες εγκαταστάσεις για θυροτηλεόραση και συναγερμό.
Το κτίριο έχει προδιαγραφές ενεργειακής απόδοσης τύπου Α’ για εξοικονόμηση ρεύματος καθώς επίσης, αντισεισμικές προδιαγραφές και ρυπαντικές προδιαγραφές τύπου Α’. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς αποθήκης 10τ.μ. στο υπόγειο αξίας 20.000 ευρώ.
Βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες σχολείο, εκκλησία, Super Market, εμπορικό Κέντρο, έχει πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα σε θάλασσα και βουνό και είναι φωτεινό, διαμπερές και πανταχόθεν ελεύθερο. Τιμή: €250.000.
VK Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6948680772, email: info@vkrealestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
429409 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
107 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή