Duplex Νικοπόλεως, Κάτω Πατήσια, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. ΑχαρνώνΝικοπόλεως
  • € 280.000
  • 5
  • 140
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Προς πώληση ευρύχωρη μεζονέτα 140 τ.μ., ανεξάρτητο ρετιρέ 5ου και 6ου ορόφου με βορειοδυτικό προσανατολισμό, που εγγυάται φωτεινούς και ευάερους χώρους. Κατασκευασμένη το 1998 ενώ το 2015 πραγματοποιήθηκε ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους του δευτέρου επιπέδου.

Η κατοικία περιλαμβάνει 4 κομψά και άνετα υπνοδωμάτια, 3 μπάνια - τα 2 με μπανιέρες και 1 με ντουζιέρα - και μια λειτουργική open-plan κουζίνα από ποιοτικό ξύλο. Όλοι οι χώροι διαθέτουν κλιματιστικά τύπου inverter καθώς και επίσης η μεζονέτα διαθέτει μεγάλο ηλιακό θερμοσίφωνα (150lt). Στον εσωτερικό χώρο υπάρχει επίσης ένα άνετο τζάκι, προσφέροντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ξεχωρίζουν οι δύο ευρύχωρες βεράντες, που επικοινωνούν με όλους τους χώρους της μεζονέτας σε κάθε επίπεδο, προσφέροντας υπέροχη θέα και χώρο χαλάρωσης, ενώ το κάτω μπαλκόνι είναι εξοπλισμένο με τέντες. Η εσωτερική σκάλα, κατασκευασμένη από μάρμαρο και ξύλο, συνδέει τα δύο επίπεδα του σπιτιού. Επιπλέον, περιλαμβάνεται μια ευρύχωρη θέση παρκινγκ στην πιλοτή της πολυκατοικίας και αποθηκευτικός χώρος 18 τ.μ. στο υπόγειο.

Απέχει 5' από τους σταθμούς τρένου Κάτω Πατήσια και Άγιος Νικόλαος και βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείων/τρόλεϊ. Επίσης, μόλις 5' βρίσκεται το 8ο Γυμνάσιο-Λύκειο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5323817 - 25/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης