Duplex Μυριόφυτου 75-93, 122 42, Αιγάλεω, Σωτηράκη, Αιγάλεω

ΑιγάλεωΜυριόφυτου 75-93, 122 42, Αιγάλεω
  • € 420.000
  • 4
  • 119
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 663525 - Αιγάλεω Σωτηράκη ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 119 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από μετρό 850 μέτρα - Τιμή: 420.000 €
Πρόκειται για μια σύγχρονη αντισεισμικής κατασκευής , μεζονέτα 119τμ , που είναι υπό ανέγερση . Ανήκει σε ένα σύγχρονο κτήριο , minimal αισθητικής ,δυναμικής αρχιτεκτονικής και υψηλής ενεργειακής απόδοσης Α+.

Διαθέτει επιπλέον ανεξάρτητη ψύξη θέρμανση ,σε όλο το σπίτι, με ατομική αντλία θερμότητας , και επιπλέον ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης (Θερμοδιακοπτόμενά, ενεργειακά συστήματα αλουμινίου .) Έχει ακόμη θερμοπρόσοψη κτιρίου etics, θυροτηλεόραση , συναγερμό, σίτες, θωρακισμένη και πυράντοχη πόρτα ασφαλείας.

Η μεζονέτα αυτή που βρίσκεται στον 5ο με 6ο όροφο , θα έχει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, 1 μεγάλη σαλονοκουζίνα, μεγάλη βεράντα 20τμ και έχει μοναδική θέα. Θα διαθέτει μια υπόγεια στεγασμένη θέση στάθμευσης και αποθήκη. .Βρίσκεται δε τοποθετημένη σε διαμπερές προσοψεως οικόπεδο .Η ολοκλήρωση της κατασκευής προβλέπεται για τον Μάϊο του 2024.

Η μεζονέτα, διακρίνεται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Είναι διαμπερή μεζονέτα που εκμεταλλεύεται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Η μεζονέτα βρίσκεται σε απόσταση 850 μέτρων από το μετρό του Αιγάλεω (Σταθμός Εσταυρωμένου), αλλά και κοντά στην κεντρική αγορά του Αιγάλεω.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Πριν την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 -ΦΕΚ86/Α/11-4-2012. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.keyrealestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
663525 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
119 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή