Δυάρι άριστη κατάσταση, ημιυπόγειο, Χώρα, Ρόδος

Ρόδος
  • € 160.000
  • 3
  • 76
  • 1
  • S
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024
Περιγραφή
Αυτό το ποιοτικό διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα καλοκτισμένο και οργανωμένο συγκρότημα διαμερισμάτων. Σε κομβικό σημείο της πόλης, σε πολύ κοντινή απόσταση από σχολεία, φροντιστήρια, καταστήματα, φαρμακεία, ιατρεία και οποιαδήποτε άλλη υποδομή μπορεί να χρειαστεί ο κάποιος. Σε απόσταση όχι περισσότερο των δέκα λεπτών από το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο του νησιού, αλλά και από το εντυπωσιακό πάρκο του Ροδινιού που αποτελεί ένα πραγματικό πνεύμονα οξυγόνου για την πόλη, καθίσταται ιδανικό για κάθε ηλικία και κάθε τύπο υποψήφιου αγοραστή.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον ημιώροφο της πολυκατοικίας και μπαίνοντας βρίσκεσαι σε ένα άνετο καθιστικό το οποίο ξεχωρίζει διακριτικά από το χώρο της κουζίνας. Λίγο πιο μέσα βρίσκεται ο διάδρομος που οδηγεί στα δύο υπνοδωμάτια και στο μπάνιο του σπιτιού.
Η ιδιαιτερότητά του, όλα τα δωμάτια του σπιτιού να έχουν τη δική τους άνετη βεράντα, αλλά και η αποκλειστική χρήση του κήπου που σχεδόν το περιτριγυρίζει, δίνουν την αίσθηση μονοκατοικίας και μπορεί κανείς να απολαμβάνει εκτός τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02OZJC
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
76 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
ημιυπόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή