Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Αγ. Μελετίου - Πλ. Βικτωρίας - Μάρνη, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
  • € 69.000
  • 1
  • 29
  • 1
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2024
Περιγραφή
Studio/Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, όροφος: 5ος, στην περιοχή: Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 29 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες. Έχει κατασκευαστεί το 1965 και ανακαινίστηκε το 2022. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Α και τα δάπεδα είναι: Ξύλο, Μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Ακρόπολη, Πανεπιστήμιο, έχει θέα Αστικό τοπίο και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Επιπλωμένο, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας, Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €69.000. HLM, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6907844022, email: info@hlm.gr, website: www.hlm.gr.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.
Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του.
Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5662921
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
29 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 69.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή