Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 79 τμ, Πλατεία Αττικής, Αττική

Αττική
  • € 200.000
  • 2
  • 79
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα 79 τ.μ., πρώτο ρετιρέ 5ου ορόφου με μεγάλη βεράντα και θέα στην Ακρόπολη, πλήρως ανακαινισμένο το 2022. Είναι διαμπερές και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με μπαλκόνι και μεγάλες ντουλάπες, ενιαία κουζίνα-τραπεζαρία-σαλόνι, μπάνιο, wc, αποθήκη μέσα στον χώρο, αυτόνομη ψύξη-θέρμανση με αντλία θερμότητας, ενεργειακό τζάκι, καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικές τέντες και πόρτα ασφαλείας.

Η πλατεία Βικτωρίας είναι μία συνοικία ζωντανή και πολυπολιτισμική στο κέντρο της Αθήνας με ατμόσφαιρα από την παλιά Αθήνα και τις παλιές αστικές κατοικίες της. Συνορεύει με τις συνοικίες του Αγίου Παντελεήμονα, Πλατείας Βάθη, Αττικής και Εξαρχείων. Κύριοι οδικοί άξονες είναι η οδός 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και η 3ης Σεπτεμβρίου.
Εξυπηρετείται από πλήθος λεωφορειακών γραμμών, του ΚΤΕΛ, καθώς και από τους σταθμούς μετρό Σταθμός Λαρίσης, Αττική και Βικτώριας. Απέχει ελάχιστα από το Πεδίο του Άρεως, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ενώ μόλις 4 χλμ τη χωρίζουν από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και την Ακρόπολη, 16 χλμ από το λιμάνι του Πειραιά και 38 χλμ από τον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο σταθμός Λαρίσης και τα ΚΤΕΛ Αττικής εξυπηρετούν την εύκολη μετακίνηση προς τα περίχωρα της Αττικής, ενώ πολύ κοντά είναι και η οδός Αχαρνών με τις δύο Εθνικές Οδούς Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 79 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1968, Για φοιτητές, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Τζάκι, Εσωτερική σκάλα, Ρετιρέ, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Αποθήκη, Όροφος: 5ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2022, Εμβαδό Μπαλκονιών: 21, Απόσταση απο θάλασσα: 10000, Μηνιαία κοινόχρηστα: 15
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
360380 - 13/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
79 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή