Duplex, νέα, 153 τμ, Άγιος Νικόλαος, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
  • € 470.000
  • 5
  • 153
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για μεζονέτα εξαιρετικής κατασκευής, εμβαδού 153τ.μ., που θα είναι στη διάθεση του ιδιοκτήτη το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Η μεζονέτα είναι μια μοντέρνα κατασκευή, σύγχρονων προδιαγραφών, στον ένατο και δέκατο όροφο μιας δεκαώροφης πολυκατοικίας. Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, πολύ κοντά στην πολύβουη και πλούσια αγορά της πόλης, καθώς και στο μετρό, στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και σε στάσεις λεωφορείων. Το διαμέρισμα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και μια άκρως εργονομική κουζίνα, που εναρμονίζεται πλήρως στον ενιαίο χώρο με την τραπεζαρία και το καθιστικό. Η μίξη των ψυχρών και των γήινων χρωμάτων δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα, που κάθε οικογένεια ή ζευγάρι θα αποζητά να απολαύσει στο τέλος της κάθε ημέρας.

Ο Άγιος Νικόλαος ανήκει στο Δήμο Αθηναίων και συνορεύει με τις συνοικίες Αττική, Σταθμός Λαρίσης, Κολωνός, Σεπόλια, Αγίου Μελετίου, Άγιος Παντελεήμονας, Πλατεία Βικτωρίας, Λόφος Σκουζέ και Θυμαράκια.

Μοναδικά χαρακτηριστικά:Η συνοικία πήρε το όνομά της από τονομώνυμοναό πάνω στην Αχαρνών. Από την περιοχή διέρχεται οηλεκτρικός σιδηρόδρομοςκαι εξυπηρετείται από τονομώνυμοσταθμό, καθώς και πλήθος λεωφορειακών γραμμών.Η περιοχή απολαμβάνει ό,τι η πόλη έχει να προσφέρει, όλα σε κοντινή απόσταση και πολύ κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Προσβασιμότητα:Στην περιοχή βρίσκεται ο σταθμός του ΗΣΑΠ “Άγιος Νικόλαος”, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται ο Κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός Αθηνών, γνωστός και ως «Σταθμός Λαρίσης». Ο σταθμός εκτελεί δρομολόγια τρένων προς μια πληθώρα προορισμών όπως η Θεσσαλονίκη, το Κιάτο και το Αεροδρόμιο. Παράλληλα, πλήθος λεωφορειακών γραμμών διέρχονται από την περιοχή.

Επενδυτική Δυναμική:Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U8H7 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
153 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
8° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 470.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή