Δυάρι Μέρμηγκα, 2, Πλατεία Αμερικής, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. ΑχαρνώνΜέρμηγκα, 2
  • € 155.000
  • 3
  • 72
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα μοντέρνο, πολυτελές και υψηλής ενεργειακής απόδοσης διαμέρισμα, διαμπερές, ευάερο και ευήλιο, ριζικά ανακαινισμένο τον Οκτώβριο του 2020 το οποίο ενοικιάζεται ανελλιπώς ως συνδυασμός μεσοπρόθεσμης / βραχυπρόθεσμης ενοικίασης και αποτελεί μια υψηλής απόδοσης επένδυση.

Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο με ένα διπλό κρεβάτι, δύο μονά κρεβάτια, έναν καναπέ-κρεβάτι, δύο γραφεία και desks φορητού υπολογιστή συν μία πολυθρόνα μασάζ για χαλάρωση.

Η κουζίνα είναι μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη και μπορεί να δειπνήσουν άνετα έξι άτομα.

Τα υπνοδωμάτια έχουν ευρύχωρες ντουλάπες ρούχων και υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος σε πατάρι πάνω από το μπάνιο. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με 3 κλιματιστικά inverter, 3 smart TV, ψυγειοκαταψύκτη, πλυντήριο ρούχων, κεραμική κουζίνα με φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα Nespresso με κάψουλες, τοστιέρα, ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα και πολλές μικρές ηλεκτρικές συσκευές. Διατίθεται μαζί με τα πλήρη είδη εστίασης και τα πλήρη σετ κλινοσκεπασμάτων.

Οι εξωτερικοί τοίχοι και η οροφή του διαμερίσματος είναι μονωμένοι και το διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακές πόρτες και παράθυρα με διπλά τζάμια, καθιστώντας το διαμέρισμα έναν πολύ ήσυχο χώρο διαβίωσης.

Υπάρχει επίσης ένας νέας τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης ηλιακός θερμοσίφωνας στην ταράτσα που καλύπτει εύκολα τις ανάγκες των ενοίκων σε ζεστό νερό τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Διαθέτει πιστοποιητικό Ενεργειακής Κλάσης Β που μεταφράζεται σε αποδεδειγμένα ελάχιστες ενεργειακές απαιτήσεις για ψύξη και θέρμανση.

Η είσοδος του διαμερίσματος είναι οπλισμένη με σύγχρονη πόρτα ασφαλείας και με ενεργειακά κουφώματα ασφαλείας στα μπαλκόνια. Βρίσκεται στον 4ο όροφο της οδού Μέρμηγκα 2-4, ΤΚ 11251, στην Αθήνα σε απόσταση 6 λεπτών με τα πόδια από τους σταθμούς του μετρό (Αττική) και του ηλεκτρικού (Βικτώρια) και 5 λεπτών με τα πόδια από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει πολύ κοντά mini market και super markets καθώς και τη μεγαλύτερη Λαϊκή αγορά της Αθήνας κάθε Τετάρτη. Θα πουληθεί όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στο βίντεο, πλήρως επιπλωμένο, εξοπλισμένο και πλήρως λειτουργικό. Οι ένοικοι μπορούν να φέρνουν μόνο τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται σε 2 φοιτητές του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus από το Ο.Π.Α/ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και το ΠΑ.Δ.Α (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής) μέχρι τέλος Φεβρουαρίου . Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα της AirBnB με βαθμολογία 4,95/5.

Το διαμέρισμα εφόσον καταχωρηθεί στην Airbnb σε ετήσια βάση έχει υπολογιστεί πως μπορεί να αποδώσει μέσο ετήσιο μεικτό εισόδημα 14.500 ευρώ. Είναι αποδεδειγμένο στην πράξη ότι μπορεί να φιλοξενήσει πολύ άνετα έως και τρεις φοιτητές Erasmus ως μεσοχρόνια (5μηνη) ενοικίαση και έως και 5 άτομα στη βραχυχρόνια μίσθωση. Οι υποψήφιοι μπορούν να συμβουλεύονται την κριτική των προηγούμενων ενοίκων της Airbnb που έμειναν και απόλαυσαν υπηρεσίες διαμονής υψηλού επιπέδου στα δύο χρόνια που το διαμέρισμα είναι καταχωρημένο και νοικιασμένο μέσω της πλατφόρμας. Επιπλέον, για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει το διαμέρισμα μπορεί να υπάρξουν (κατόπιν αιτήματος) συστάσεις από επικοινωνία με προηγούμενους φοιτητές Erasmus.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5844233 - 12/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
72 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 155.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης