Μονοκατοικία βίλα Αντισθένους, 15α, Χώρα, Ρόδος

ΡόδοςΑντισθένους, 15α
  • € 900.000
  • 5
  • 190
  • 2
Περιγραφή
Στο κέντρο των αρχαίων τειχών της παλιάς πόλης της Ρόδου, το ακίνητο παρέχει απομόνωση, γαλήνη και πλούσιο χαρακτήρα - μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που επιθυμούν να εμπλακούν πλήρως σε ένα ύφανσμα ιστορίας και πολιτισμού.

Χαλαρώστε σε έναν ευρύχωρο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας που διακοσμείται με παραδοσιακά πέτρινα αψίδια, κεραμικά πλακάκια και ξύλινες δοκούς οροφής.

Η καλά εξοπλισμένη κουζίνα προσφέρει άφθονο χώρο για κουλιναριστικές απολαύσεις, με έναν τόνο που διαχωρίζει διακριτικά την κουζίνα ενώ διατηρεί ένα ανοικτό διάταγμα για τον υπόλοιπο κάτω χώρο, προάγοντας τόσο την ιδιωτικότητα όσο και τη σύνδεση.

Στην καρδιά της παλιάς πόλης, βρίσκεστε μόλις λίγα βήματα μακριά από μια ποικιλία καταστημάτων, καφενείων και εστιατορίων.

Ένα υπνοδωμάτιο βρίσκεται βολικά στον ίδιο όροφο με τον κύριο χώρο καθιστικού, διευκολύνοντας την άνετη πρόσβαση και τη ροή κίνησης σε όλο τον χώρο.

Ανεβείτε στον επάνω όροφο, όπου ένα καθιστικό σας υποδέχεται με εκπληκτική θέα στον κήπο. Τρία επιπλέον υπνοδωμάτια σε αυτόν τον όροφο προσκαλούν άφθονο φυσικό φως, δημιουργώντας ένα φωτεινό και ευάερο περιβάλλον.

Ο κήπος ξεχωρίζει ως ένα χαρακτηριστικό της ιδιοκτησίας, μια σπάνια εύρεση στα σπίτια της παλιάς πόλης, προσφέροντας έναν χώρο χαλάρωσης ανάμεσα σε εντυπωσιακά φυτά και δέντρα. Η ελληνική ηλιοφάνεια και ο δροσερός καλοκαιρινός αέρας το καθιστούν έναν ιδανικό χώρο για ξεκούραση.

Το ακίνητο φέρει υψηλά το ανάστημά του στην πλούσια κληρονομιά του, προσφέροντας ένα ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν ένα ιστορικό αριστούργημα να καλέσουν δικό τους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5872749 - 02/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης