Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Νταμαράκια, Αιγάλεω

Αιγάλεω
  • € 155.000
    € 180.000(-13,9%)
  • 3
  • 92
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Εξαιρετικής κατάστασης, διαμέρισμα σε διπλοκατοικία, προσόψεως, διαμπερές, φωτεινό, πρώτου ορόφου, Ανατολικού & Δυτικού προσανατολισμού, με στενές βεράντες μπρος – πίσω κατασκευής 1980, καθαρού εμβαδού 92τμ.
Η είσοδος του διαμερίσματος είναι από την κοινόχρηστη μαρμάρινη σκάλα, με την κύρια είσοδο του από πόρτα μαόνι με λάκα στο χρώμα του ξύλου, η οποία οδηγεί σε μεγάλο χολ, στην δεξιά πλευρά του οποίου βρίσκεται ένα μεγάλο σαλόνι με συρόμενη πόρτα, τρείς μπαλκονόπορτες και δρύινο μπαρ.
Στην αριστερά πλευρά με πάσο βρίσκεται μια καταπληκτική λειτουργική, πλήρως εξοπλισμένη και με εντοιχισμένες όλες τις ηλεκτρικές συσκευές μάρκας BOSCH, κουζίνα.
Όλα τα ντουλάπια από μασίφ μαόνι, γερμανικούς μηχανισμούς, επένδυση πάγκου – τοίχου από γρανίτη star galaxy, inox απορροφητήρα και διπλό νεροχύτη με γερμανική μπαταρία, καθώς και ενσωματωμένο τραπέζι με 4 καρέκλες. Η κουζίνα έχει παράθυρο και πόρτα που βλέπουν σε μικρή πίσω βεράντα.
Η συνέχεια του χολ, καταλήγει μέσω συρόμενης πόρτας σε διάδρομο, ο οποίος οδηγεί σε δύο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες από μασίφ μαόνι λουστραρισμένες και μπαλκονόπορτες που βλέπουν στις βεράντες, καθώς και σε ένα μεγάλο λουτρό, με μπανιέρα, πλυντήριο ρούχων, νιπτήρα με πόδι, μπιντέ, παράθυρο στον φωταγωγό και πατάρι στο σύνολο του εμβαδού του. Όλα τα εσωτερικά κουφώματα είναι από μασίφ μαόνι, λουστραρισμένα και τα συρόμενα σχεδιασμένα με τετράγωνα φυμέ τζάμια.
Τα εξωτερικά κουφώματα είναι από προφίλ αλουμινίου υψηλής ποιότητας Europa, χρώματος γκρι, με διπλά τζάμια και σίτες.
Η θέρμανση του είναι ατομική με δικό του λέβητα φυσικού αερίου με παροχή μόνιμα ζεστού νερού, σώματα από μαντέμι και πάνελ αλουμινίου με καλύμματα από ξύλο καρυδιάς λουστραρισμένα.
Επι πλέον υπάρχουν 3 A/C 12000 BTU στο σαλόνι και 9000 BTU στα υπνοδωμάτια, ψύξης, θέρμανσης.
Το διαμέρισμα έχει σταδιακά ανακαινισθεί, εσωτερικά και εξωτερικά, επίσης τόσο στα υδραυλικά όσο και στα ηλεκτρολογικά του.
Έχει Μονοφασικό 8/12 KVA ρεύμα, ηλεκτρολογικό πίνακα με ρελέ ασφαλείας, θυροτηλέφωνο, εγκατεστημένο συναγερμό (χρήζει ελέγχου για την λειτουργία του), γερμανικούς διακόπτες και πρίζες.
Τα δάπεδα είναι από μπεζ καφέ μάρμαρο και μπορντό τύπου Ερμιόνης. Έχει μηδενικά κοινόχρηστα και χαμηλά ΔΤ & ΔΦ.
Το διαμέρισμα είναι άμεσα κατοικήσιμο και βρίσκεται στην διαδικασία έκδοσης ΗΤΚ, ΠΕΑ & ΥΔΕ.
ΠΕΡΙΟΧΗ – ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε όλες τις βαθμίδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στα ΠΑΔΑ Α΄& Β΄.
Καλύπτεται από πολλές λεωφορειακές γραμμές που οδηγούν σε όλα τα σημεία της Αττικής, καθώς και από την μπλε γραμμή (3) του Metro ( Πειραιάς – Αεροδρόμιο), με τρείς σταθμούς στο Αιγάλεω ( Ελαιώνας, Εσταυρωμένος, Αγία Μαρίνα) και δίπλα σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπως Λεωφόρο Αθηνών (Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου), Λεωφόρο Θηβών, Ιερά Οδό, Λεωφόρο Κηφισού (Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης).
Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν τράπεζες, πολυκαταστήματα όπως Jumbo, Leroy Merlin, IKEA, River West, Media Mart, The Mart, Praktiker, μεγάλα S/M, όπως ΑΒ, Σκλαβενίτης κλπ, η κεντρική αγορά του Αιγάλεω με εμπορικά καταστήματα, η πλατεία του Εσταυρωμένου, το άλσος του Αιγάλεω με εγκαταστάσεις περιπάτου και αθλητικών δραστηριοτήτων και οι περίφημοι δρόμοι Αγίας Λαύρας και Μάρκου Μπότσαρη με τα πασίγνωστα καταστήματα διασκέδασης για καφέ και φαγητό.
Σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται τα νοσοκομεία ΑΤΤΙΚΟ, ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΛΟΙΜΩΔΩΝ, ΝΙΚΑΙΣ, τα Villages Cinemas και Allou Fun Park, ο σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων στον Κηφισό και πολύ σύντομα στην περιοχή του Ελαιώνα, η δημιουργία του Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων (ΚΣΥΛ), ο οποίος θα περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - ξενοδοχείο, εκθεσιακούς χώρους και κτήρια πολλαπλών χρήσεων, την ίδια ώρα που θα αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο μετεπιβίβασης, μιας και θα υποστηρίζεται από το Μετρό μέσω του σταθμού «Ελαιώνας» και τον σταθμό αστικών λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΑ (αφετηρία/τέρμα), συνδέοντας τόσο το λιμάνι του Πειραιά, τον Σταθμό Λαρίσης (ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ) όσο και το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σημ: Το ακίνητο είναι αποκλειστικότητα του γραφείου μας. Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. 061978303000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 6697, μέλος της European Association Of Real Estate Professions (CEPI) και λειτουργεί σύμφωνα με τις υποχρεώσεις και τους κανόνες δεοντολογίας των Μεσιτών.
Εμπιστευθείτε και Συνεργαστείτε με Νόμιμα Μεσιτικά Γραφεία, ζητώντας να σας επιδείξουν το ΓΕΜΗ ή την επαγγελματική τους ταυτότητα, βγαίνοντας πάντα ωφελημένοι και ενημερωμένοι.

Για παρουσίαση και επίσκεψη στο ακίνητο, καλέστε για ραντεβού στα τηλέφωνα 6948062913 – 2105319737 - 210598540 Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 10:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00. Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή Εντολής Υπόδειξης, είναι απαραίτητη η επίδειξη
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VLSDIAM155 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 155.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή