Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΡόδοςΜυριβήλη Στρατή, 0
  • € 2.450.000
  • 470
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση το εικονιζόμενο κτήριο.
Πρόκειται για μια πολύ υψηλής ποιότητας κατασκευή που ολοκληρώθηκε το 2023 με έντονο το αρχιτεκτονικό στοιχείο και με έμφαση στην λειτουργικότητα των διαμερισμάτων.

Το υπερυψωμένο υπόγειο 230 τ.μ διαθέτη 4 έως 6. θέσης στάθμευσης ένα διαμέρισμα (20 τ.μ) τύπου housekeeping) πλήρως εξοπλισμένο για άμεση κατοίκηση και δυο αποθήκες.

Στο ισόγειο βρίσκεται το κύριο διαμέρισμα του συγκροτήματος 160 τ.μ το οποίο αποτελείται από σαλόνι κουζίνα (ενιαίος χώρος), 4 υπνοδωμάτια το ένα με βεστιάριο 12 τ.μ , 2 μπάνια και ένα wc, 30 τ.μ μπαλκόνι με απεριόριστη θέα, επιπλέον 120.τ.μ αύλειως χώρος με ένα πλήρες συγκρότημα bbq και ξυλόφουρνο και τον κήπο στην πρόσοψη του κτηρίου.
Για ψύξη και θέρμανση του διαμερίσματος έχουν εγκατασταθεί τζάκι τριών όψεων (ενεργειακό), Καναλάτα air contrition και ενδοδαπέδια θέρμανση.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από δυο εξίσου υψηλής αισθητικής διαμερίσματα των 70 τ.μ των δυο υπνοδωματίων σαλόνι κουζίνα (ενιαίος χώρος) μπάνιο και μπαλκόνια με εξαιρετική θέα. Οι χώροι κλιματίζονται με Καναλάτα air contrition και υπάρχει προεγκατάσταση για σώματα και αντλία θερμότητας.

Στον Β όροφο συναντάμε δυο μεζονέτες των 85τ.μ 55 + 30 οι οποίες αποτελούνται από: στο πρώτο επίπεδο σαλόνι κουζίνα (ενιαίος χώρος) ένα δωμάτιο με βεστιάριο και ένα μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο θα βρούμε το master room το οποίο περιλαμβάνει en suite bath, εντοιχιζόμενη ντουλάπα και ένα βεστιάριο. Οι χώροι κλιματίζονται με Καναλάτα air contrition και υπάρχει προεγκατάσταση για σώματα και αντλία θερμότητας. Αξίζει να σημειωθεί η εκπληκτική θέα που εξασφαλίζεται από το ύψος του κτηρίου.

Σημειώνεται ότι το κτήριο εξυπηρετείται από το υπόγειο έως και τις μεζονέτες με υπερσύγχρονο ανελκυστήρα 6 ατόμων της εταιρίας kleemann.
Το υπόγειο ουσιαστικά είναι σαν ισόγειο λόγω υψομετρικής διαφοράς του δρόμου με το οικόπεδο, όποτε και το ισόγειο είναι σε στάθμη πρώτου ορόφου.
Υπάρχει εγκατάσταση ασφαλείας για την επόπτευση του κτηρίου που αποτελείται από 15 κάμερες και συναγερμό (DAHUA) και αλλά.
Όλα τα κουφώματα διαθέτουν ηλεκτρικά ρολά, και χειρισμό μέσω smart phone.
Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ηλιακούς θερμοσίφωνες 200 λίτρων ακόμα το housekeeping διαμέρισμα.
Επίσης υπάρχει εγκατάσταση 3 δορυφορικών πιάτων που εξασφαλίζουν την σύνδεση με διάφορους δορυφόρους χωρίς επιπλέον παρεμβάσεις.
Το οικόπεδο είναι 500 τ.μ μέτρα με σ.δ 0.8 και σ.κ 50%

Το συγκρότημα έχει κατασκευαστεί από ιδιώτη και πωλείται εξολοκλήρου και όχι τμηματικά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6006111 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
470 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 2.450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης