Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 78 τμ, Αγ. Μελετίου - Πλ. Βικτωρίας - Μάρνη, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
  • € 160.000
  • 2
  • 78
  • 1
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 89-1580 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Άγιος Παντελεήμονας ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 7 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 78 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1983 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, A/C, τέντες, διπλά τζάμια απόσταση από μετρό 500 μέτρα - Τιμή: 160.000 € (Κωδικός γραφείου IM)
Αποκλειστικό. Άγιος Παντελεήμονας. Διαμπερές, Προσόψεως, Ρετιρέ, Διαμέρισμα 7ου 77,8τμ, κατασκευής 1983 (Πλήρως Ανακαινισμένο-Ανακατασκευασμένο), με Μοντέρνα ανακαίνιση σε βιομηχανικό σχέδιο , 1 μεγάλο υπνοδωμάτιο με ξύλινο πάτωμα, έναν τοίχο με σκούρο πλακάκι χαμάμ στη μία πλευρά και ελεύθερο χώρο γυμναστηρίου στην άλλη, με πρόσβαση σε εσωτερικό μεγάλο μπαλκόνι, με 12 φύλλα ντουλάπας(2 ντουλάπες). Ενιαία σύγχρονη κουζίνα με σαλόνι με μαρμάρινο πάτωμα, κρυφοί φωτισμοί και φωτισμοί στο πάτωμα, ένας τοίχος του σαλονιού είναι καλυμμένος με διακοσμητικό τούβλο, πρόσβαση σε μεγάλο και φαρδύ μπροστινό μπαλκόνι με μοντέρνο πλακάκι και τέντα, που διαχωρίζεται από το σαλοκουζίνα με τριπλό συρταρωτό κούφωμα αλουμινίου που μπαίνει μέσα στον τοίχο και δίνει την αίσθηση της συνέχειας. 1 πλήρες λουτρό με ντουσιέρα που χωρίζεται με υαλότουβλο, καζανάκι τύπου Νιαγάρα, νιπτήρας μαρμάρινος επικαθήμενος πάνω σε ξύλινα μαδέρια. Πόρτα θωρακισμένη inox, κουφώματα αλουμινίου διπλά, το υπνοδωμάτιο και η σαλοκουζίνα διαθέτουν inox ανεμιστήρες οροφής, Θέρμανση με A/C (δυνατότητα σύνδεσης με κεντρική θέρμανση αερίου), φρεσκοβαμμένο, με μόνωση στην ταράτσα απο πάνω, θέση στάθμευσης ισογείου κλειστή για μεγάλο αυτοκίνητο, ασανσέρ, θυροτηλεόραση, σε δρόμο με σχετική ανοιχτωσιά, 50μ από μεγάλο super market, 500μ από σταθμό ΗΣΑΠ Βικτώρια.


*Διατίθεται με επιπλέον τίμημα ακριβώς απο πάνω Πλήρως ανακατασκευασμένο Δώμα 30τμ με 2 πολύ μεγάλα μπαλκόνια, το 1 ιδιωτικό και θέα Ακρόπολη

Μεσιτικό Royalty Estate .Η εμφανιζόμενη διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση. Δείτε κ άλλα στο www.royalty-estate.gr . Τηλ για ραντεβού καθημερινές 10:00 : 18:00. Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
89-1580 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
78 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή