Γκαρσονιέρα Agiou Meletiou, 120, Athens Greece, 10446, Θυμαράκια, Αττική

ΑττικήAgiou Meletiou, 120, Athens Greece, 10446
  • € 98.000
  • 2
  • 41
  • 1
  • 4
  • Όχι
Περιγραφή
Έτοιμο για άμεση κατοίκηση, αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα είναι all-inclusive. Αυτό που θα δείτε είναι ακριβώς αυτό που θα γίνει δικό σας: ένας όμορφα σχεδιασμένος χώρος 41 τετραγωνικών μέτρων που μεγιστοποιεί τη χρήση του χώρου ώστε να δίνει την εντύπωση επιφάνειας 60 τετραγωνικών μέτρων, με ένα υπνοδωμάτιο. Τα πολυάριθμα και μεγάλα τετράγωνα παράθυρα γεμίζουν το εσωτερικό με φυσικό φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας μια ανοιχτή και ευάερη ατμόσφαιρα. Η περιμετρική βεράντα προσθέτει μια πινελιά κομψότητας και πρακτικότητας ταυτόχρονα στον χώρο.
Αυτό το διαμέρισμα έχει λάβει μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση, με όλα τα ηλεκτρικά, υδραυλικά, τις οροφές, τα παράθυρα και τα δάπεδα να έχουν αναβαθμιστεί για να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο και νέο χώρο διαβίωσης. Βρίσκεται στον 4ο όροφο, προσφέροντας έναν ικανοποιητικό βαθμό ιδιωτικότητας και ηρεμίας. Στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται ο σύγχρονος σχεδιασμός, η αποδοτική χωροταξική διαρρύθμιση, μια ντουλάπα-δωμάτιο με πλυσταριό, ένας υπέροχος εξωτερικός χώρος και ένα χρηστικό μπαλκόνι που συνδέεται με μια κοινόχρηστη ταράτσα στον τελευταίο όροφο, η οποία έχει επίσης ανακαινιστεί.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, με πιθανή απόδοση 7%, και το καλύτερο κομμάτι είναι ότι έρχεται πλήρως επιπλωμένο και χωρίς προβλήματα, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετες εργασίες ή τροποποιήσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6041317 - 31/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
41 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 98.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1956
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή