Δυάρι Αγίου Δημητρίου Όπλων 23-25, 104 45, Αθήνα, Άγιος Νικόλαος, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. ΑχαρνώνΑγίου Δημητρίου Όπλων 23-25, 104 45, Αθήνα
  • € 148.000
  • 3
  • 74
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-22 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Κάτω Πατήσια ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 74 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2004 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , A/C, ηλιακό θερμοσίφωνα, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 148.000 € Κωδικός ακινήτου: 1-22 - Σε μια από τις πιο κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας, την Λεωφόρο Πατησίων, βρίσκεται αυτό το υπέροχο διαμέρισμα προς πώληση. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτιρίου και έχει συνολική επιφάνεια 74 τ.μ. Η όμορφη διαρρύθμιση του περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2004 και έχει ενεργειακή κλάση Γ, προσφέροντας οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Από τα παράθυρα του διαμερίσματος απολαμβάνετε μια υπέροχη θέα σε ανοιχτό ορίζοντα. Τα πατώματα είναι από πλακάκι και η πόρτα είναι ασφαλείας για την ασφάλεια σας. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ευρύχωρες ντουλάπες για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων. Επιπλέον, διαθέτει ανελκυστήρα για εύκολη πρόσβαση στον 3ο όροφο και χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας.

Στο διαμέρισμα υπάρχει και αποθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση εξτρά αντικειμένων. Επιπλέον, διαθέτει εγκατεστημένο A/C για να διατηρεί την κατάλληλη θερμοκρασία καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας είναι επίσης διαθέσιμος για να παρέχει ζεστό νερό.

Τέλος, η τιμή πώλησης του ακινήτου είναι 148.000 €, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο διαμέρισμα σε μια κεντρική τοποθεσία στην Αθήνα. Μην χάσετε την ευκαιρία αυτή και επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-22 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
74 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 148.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή