Διαμέρισμα Λαμίας, 5, Χώρα, Ρόδος

ΡόδοςΛαμίας, 5
  • € 200.000
  • 155
  • 2
Περιγραφή
Μοναδικό ακίνητο πολλαπλών χρήσεων που συνδυάζει κομψότητα και λειτουργικότητα, ιδανικό για επενδυτές ή ιδιοκτήτες που αναζητούν πολυτέλεια και άνεση. Το ακίνητο αποτελείται από ΔΥΟ υπέροχα διαμερίσματα με συνολική επιφάνεια 105 τ.μ. και μία ευρύχωρη αποθήκη-μαγαζί 55 τ.μ. με αυλή, προσφέροντας άφθονο χώρο για κατοικία ή επαγγελματική χρήση.

Τοποθετημένο σε μια προνομιακή τοποθεσία, το ακίνητο προσεγγίζεται εύκολα από ΔΥΟ διαφορετικούς δρόμους, προσδίδοντας εξαιρετική πρόσβαση και ευκολία.

Η θέα από τα διαμερίσματα είναι πραγματικά μαγευτική, με θέα στην υπέροχη Εκκλησία της Ανάληψης και την απέραντη θάλασσα στον ορίζοντα, προσφέροντας μια αίσθηση ηρεμίας και ομορφιάς που είναι δύσκολο να βρεθεί αλλού.

Τα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα με μοντέρνα αισθητική και λειτουργικότητα, ενώ η αποθήκη-μαγαζί προσφέρει ευέλικτο χώρο που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες επιχειρηματικές ή αποθηκευτικές ανάγκες.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για εκείνους που αναζητούν μια επένδυση με διαχρονική αξία, μια άνετη κατοικία ή μια ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη σε μια εξαιρετική τοποθεσία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε κάτοχος αυτού του εξαιρετικού ακινήτου. Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να κλείσετε τη δική σας προσωπική ξενάγηση και να ανακαλύψετε από κοντά την ομορφιά και τις δυνατότητες που προσφέρει αυτό το ακίνητο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6193663 - 22/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
155 m²
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης