Duplex Παπαθανασίου, 32, Κέντρο, Χαλκίδα

ΧαλκίδαΠαπαθανασίου, 32
  • € 1.500/μήνα
  • 3
  • 110
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για μια μεζονέτα 110τμ στον 6ο-7ο όροφο πολυκατοικίας, στην περιοχή Φάρος Χαλκίδας, ΒΔ προσανατολισμού.

Βρίσκεται μόλις 5’ από το κέντρο της Χαλκίδας, είναι πλήρως ανακαινισμένη με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και το δασύλλιο -το πάρκο του Φάρου- που βρίσκεται ακριβώς δίπλα του. Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε πρόσφατα και δεν έχει κατοικηθεί έκτοτε.

Στο ισόγειο υπάρχει διαμπερές σαλόνι και καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο και wc.

Το σαλόνι διαθέτει ενεργειακό τζάκι, τηλεόραση LG 50” Smart και ευρύχωρη βεράντα για τραπέζι εξωτερικού χώρου με θέα στην παραλία έμπροσθεν.

Η κουζίνα διαθέτει δικό της μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Οι χρωματισμοί εδώ είναι πράσινο και λευκό σε συνδυασμό. Το πράσινο, όντας το χρώμα της φύσης, ενσαρκώνει την αίσθηση της ανανέωσης και της ανάπτυξης. Αποπνέει μια φυσικότητα και ταυτόχρονα μια ηρεμία στο χώρο. Στο χώρο της κουζίνας υπάρχει εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων pitsos, φούρνος Bosch με την εστία του και απορροφητήρας Elica.

Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον όροφο όπου υπάρχει το master bedroom με μεγάλη ντουλάπα πλήρως φωτισμένη στο εσωτερικό της και το μπάνιο του με ευμεγέθη ντουζιέρα. Όλοι οι χώροι και στα δυο επίπεδα έχουν θέα τη θάλασσα.

Σε όλους τους κύριους χώρους τα δάπεδα είναι λευκά πλακάκια γρανίτη εισαγωγής. Τα μπάνια έχουν πλακάκια ισπανικής προέλευσης σε χρωματικούς συνδυασμούς indigo και λευκού και αντίστοιχα κεραμιδί με χρώμα της άμμου και γήινες αποχρώσεις. Και τα δυο μπάνια έχουν λευκά είδη υγιεινής και αξεσουάρ μπάνιου. Η εσωτερική σκάλα έχει πλακάκια γρανίτη σε ξύλινη υφή.

Διακοπτικό υλικό σε τόνους γραφίτη και αλουμινίου της εταιρείας Schneider.

Διαθέτει αντλία θερμότητας για θέρμανση κ ζεστό νερό ενώ για ψύξη διαθέτει κλιματισμό από split κλιματιστικά inverter A+ σε όλους τους χώρους.

Τα συστήματα αλουμινίου, συρόμενα, ανοιγόμενα και ανακλινόμενα, τζαμαρίες ενεργειακές της εταιρείας Aluminco με σίτες και ηλεκτρικά πατζούρια. Οι τέντες σκίασης είναι καινούριες καθώς και όλα τα φωτιστικά είναι της εταιρείας Nova Luce. Η εξώπορτα είναι ασφαλείας σε χρωματισμούς γκρι σκούρου. Η κατοικία διαθέτει κ συναγερμός.

Μέσα στην κατοικία υπάρχουν δυο καινούργια κρεβάτια με στρώματα της εταιρίας Candia storm και ένας γωνιακός καναπές που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι, όλα καινούργια, με δυνατότητα απομάκρυνσης τους εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Η παραλία έμπροσθεν είναι άμεσα προσβάσιμη με τα πόδια, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχουν ψαροταβέρνες για θαλασσινά εδέσματα.

Η ανακαίνιση εξ ολοκλήρου έχει πραγματοποιηθεί από την Μηχανικό Γεωργία Χαλιώτη - Construction Consultants.
Η ιδιοκτησία ανήκει στην Luxury Estate IKE, με έδρα τη Χαλκίδα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6304233 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 1.500/μήνα
κοινόχρηστα
€ 35/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης