Δυάρι Χρήζει ανακαίνισης, πρώτος όροφος, Αναγέννηση, Αιγάλεω

Αιγάλεω
  • € 150.000
  • 3
  • 139
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Προσφέρετε προς πώληση διαμέρισμα πρώτου ορόφου, δομημένης επιφάνειας 139 τ.μ οροφοδιαμέρισμα, στον Δήμο Αιγάλεω. Νοτιοδυτικού προσανατολισμού, βρίσκετε κοντά στον Άγιο Σπυρίδωνα, στην περιοχή της Αναγέννησης. Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, γωνιακό με συνεχόμενο εξώστη (16 μ & 9 μ αντίστοιχα ) περιμετρικά του διαμερίσματος . Τέντες καλύπτουν και τις δυο πλευρές Νότια και Δυτικά. Αν και η θέση του διαμερίσματος είναι κεντρική, η ησυχία είναι δεδομένη και ωφελείτε στην ύπαρξη αρκετών δέντρων κυρίως προς την νότια πλευρά του. Οι εσωτερικοί χώροι του διαμερίσματος αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτιά , τρία ανεξάρτητα δωμάτια για πολλαπλές χρήσεις , δυο κύρια μπάνια , ενιαίος χώρος σαλονιού – τραπεζαρίας επιφάνειας 30 τ.μ , ξεχωριστό δωμάτιο κουζίνας με έξοδο σε εξώστη στον ακάλυπτο, ευρύχωρο χωλ εισόδου. Το διαμέρισμα είναι φωτεινό έχει 6 μπαλκονόπορτες στην πρόσοψη του διαμερίσματος. Η επιφάνεια του διαμερίσματος και η διαμόρφωση του, προσφέρει στον μελλοντικό ιδιοκτήτη, την δυνατότητα να για την δημιουργία 2 ανεξάρτητων διαμερισμάτων, με την ανάλογη εκμετάλλευση, αποφέροντας σημαντικό επενδυτικό όφελος . Το διαμέρισμα έχει κατασκευαστεί με οικοδομική άδεια του 1968 και είναι τακτοποιημένο από πολεοδομικής πλευράς σύμφωνα με Ν.4495/2017.
Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε όλες τις βαθμίδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στα ΠΑΔΑ Α΄& Β΄.
Καλύπτεται από πολλές λεωφορειακές γραμμές που οδηγούν σε όλα τα σημεία της Αττικής, καθώς και από την μπλε γραμμή (3) του Metro ( Πειραιάς – Αεροδρόμιο), με τρείς σταθμούς στο Αιγάλεω ( Ελαιώνας, Εσταυρωμένος, Αγία Μαρίνα) και δίπλα σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπως Λεωφόρο Αθηνών (Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου), Λεωφόρο Θηβών, Ιερά Οδό, Λεωφόρο Κηφισού (Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης).
Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν τράπεζες, πολυκαταστήματα όπως Jumbo, Leroy Merlin, IKEA, River West, Media Mart, The Mart, Praktiker, μεγάλα S/M, όπως ΑΒ, Σκλαβενίτης κλπ, η κεντρική αγορά του Αιγάλεω με εμπορικά καταστήματα, η πλατεία του Εσταυρωμένου, το άλσος του Αιγάλεω με εγκαταστάσεις περιπάτου και αθλητικών δραστηριοτήτων και οι περίφημοι δρόμοι Αγίας Λαύρας και Μάρκου Μπότσαρη με τα πασίγνωστα καταστήματα διασκέδασης για καφέ και φαγητό.
Επίσης τα νοσοκομεία ΑΤΤΙΚΟ, ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΛΟΙΜΩΔΩΝ, ΝΙΚΑΙΑΣ, τα Villages Cinemas και Allou Fun Park, ο σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων στον Κηφισό και κοντά από την μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής του Ελαιώνα, που θα γίνει μια όαση ζωής, με όχημα τη Διπλή Ανάπλαση η οποία ξεκινώντας από τον Βοτανικό θα δώσει περιβαλλοντικές και κυκλοφοριακές ανάσες στη Δυτική Αθήνα, με την δημιουργία του Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων (ΚΣΥΛ), ο οποίος θα περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - ξενοδοχείο, εκθεσιακούς χώρους και κτήρια πολλαπλών χρήσεων, την ίδια ώρα που θα αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο μετεπιβίβασης, μιας και θα υποστηρίζεται από το Μετρό μέσω του σταθμού «Ελαιώνας» και τον σταθμό αστικών λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΑ (αφετηρία/τέρμα), συνδέοντας τόσο το λιμάνι του Πειραιά, τον Σταθμό Λαρίσης (ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ) και το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Σημ: Το ακίνητο είναι αποκλειστικότητα του γραφείου μας. Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. 061978303000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 6697, μέλος της European Association Of Real Estate Professions (CEPI) και λειτουργεί σύμφωνα με τις υποχρεώσεις και τους κανόνες δεοντολογίας των Μεσιτών. Εμπιστευθείτε και Συνεργαστείτε με Νόμιμα Μεσιτικά Γραφεία, ζητώντας να σας επιδείξουν το ΓΕΜΗ ή την επαγγελματική τους ταυτότητα, βγαίνοντας πάντα ωφελημένοι και ενημερωμένοι.
Για παρουσίαση και επίσκεψη στο ακίνητο, καλέστε για ραντεβού στα τηλέφωνα 6948062913 – 2105319737 - 210598 540 Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 10:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00. Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή Εντολής Υπόδειξης, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Α.Δ.Τ. & του Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86). Τα κείμενα και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του γραφείου μας. Απαγορεύεται, η αντιγραφή η αναπαραγωγή και η αναδημοσίευση τους, επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων (GDPR), πρόσωπα, εικόνες και άλλα προσωπικά δεδομένα είτε έχουν διαγραφεί είτε έχουν αλλοιωθεί. (Κάποιες φωτογραφίες είναι με ευρυγώνιο φακό και πιθανόν να διαφοροποιούν τις διαστάσεις των χώρων). Περισσότερες πληροφορίες στο site μας www.lazaridisakinita.gr
Ακολουθήστε μας στο FB https://www.facebook.com/lazaridisakinita για να είστε πάντα πληροφορημένοι για την αγορά των ακινήτων και όχι μόνο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VLSDIAM150 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
139 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή