Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Πλατεία Αττικής, Αττική

Αττική
  • € 125.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Αναζητάτε ένα φιλόξενο χώρο στην καρδιά της πόλης; Το διαμέρισμά μας είναι ιδανικό για εσάς. Απλό, λειτουργικό και ποιοτικό, προσφέρει μια άνετη διαμονή για ζευγάρια, φοιτητές ή επισκέπτες. Με έναν ενιαίο χώρο κουζίνας και καθιστικού και μια ευρύχωρη βεράντα για χαλάρωση, παρέχει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το διαμέρισμα διαθέτει μία φωτεινή κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο με καιν ούρια είδη υγιεινής.
Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, κοντά στο μετρό της Αττικής, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατα της πόλης.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Αποδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Αττική ανήκει στο Δήμο Αθηναίων και εκτείνεται γύρω από την ομώνυμη πλατεία. Η Αττική συνορεύει με τις συνοικίες Σταθμός Λαρίσης, Κολωνός, Σεπόλια, Άγιος Νικόλαος, Αγίου Μελετίου, Άγιος Παντελεήμονας, Πλατεία Βικτωρίας, Λόφος Σκουζέ και Θυμαράκια.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η συνοικία πήρε το όνομα της από τη γνωστή πλατεία Αττικής που υπήρχε αρκετά χρόνια στην περιοχή. Η περιοχή απολαμβάνει ότι η πόλη έχει να προσφέρει, όλα σε κοντινή απόσταση και πολύ κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Προσβασιμότητα: Στην περιοχή βρίσκεται ο Κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός Αθηνών, γνωστός και ως «Σταθμός Λαρίσης». Ο σταθμός εκτελεί δρομολόγια τρένων προς μια πληθώρα προορισμών όπως η Θεσσαλονίκη, το Κιάτο και το Αεροδρόμιο. Παράλληλα, στο σημείο υπάρχει και εξυπηρετεί τους πολίτες η γραμμή του μετρό, ενώ τρεις λεωφορειακές γραμμές έχουν αφετηρία έξω από τον Σταθμό.
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UVKS - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή