Γκαρσονιέρα Κυψέλη, Πλατεία Κυψέλης, Γκράβα, Πατήσια

ΠατήσιαΚυψέλη, Πλατεία Κυψέλης
  • € 89.000
  • 2
  • 34
  • 1
  • R
  • Ναι
Περιγραφή
ΚΥΨΕΛΗ, Πλατεία Κυψέλης - Διαμέρισμα 34τμ, πλήρως επιπλωμένο, 1 υ/δ, ημιόροφος, κατασκευή 1970, ανακαίνιση 2024, ενεργειακή κλάση Β, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, κεντρική θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, ήσυχο, ηλιακός, βεράντες, ασανσέρ, χωρίς κοινόχρηστα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, επιτρέπονται κατοικίδια, εντός σχεδίου, οικιστική ζώνη, προσανατολισμός ανατολικός, επενδυτικό.
Πωλείται ανακαινισμένο διαμέρισμα ημιορόφου. Ειναι τοποθετημένο στο βόρειο ανατολικό κομμάτι της πολυκατοικίας με πρόσβαση στον πλάγιο δρόμο. Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο, με βασικό στόχο την αποθήκευση, την λειτουργικότητα και την εξοικονόμηση των χώρων, είναι εναρμονισμένο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές ανάγκες και με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής υλικών και τεχνοτροπιών. Αναλυτικά, παρέχει μικρό λουτρό με συρόμενη πορτα, κουζίνα με όλες της σύγχρονες ανάγκες και αποθηκευτικούς χώρους, που είναι απαραίτητη για ένα στούντιο. Επίσης, έχουν κατασκευαστεί (custom-made) μία ξύλινη βιβλιοθήκη με επάλληλες επιφάνειες, μεγάλες ξύλινες ντουλάπες, μίνι μπαρ ή γραφείο και ένα καναπέ-κρεβάτι, με κατακόρυφο μηχανισμό ανάκλισης. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η μέγιστη εξοικονόμηση στο χώρο και η αναβάθμιση του χώρου με κρυφούς φωτισμούς. Διαθέτει μπαλκόνι, Όλες οι επιφάνειες είναι με φυσικά υλικά.
Τιμή €89.000 (κωδ. 113219) +30 2109229965 GRAND ESTATE | Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του. Δείτε περισσότερα ακίνητα στο site μας www.grandestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
113219 - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
34 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 89.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή