Δυάρι άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Άγιος Παντελεήμονας, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
  • € 780/μήνα
  • 3
  • 78
  • 3
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Η Engel and Völkers παρουσιάζει ένα όμορφο, επιπλωμένο ρετιρέ διαμέρισμα, στην περιοχή ανάμεσα στην Βικτώρια και την Κυψέλη. Το διαμέρισμα διαθέτει έπιπλα υψηλής ποιότητας και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, όπως ψυγειοκαταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρική κουζίνα με κεραμικές εστίες και πλυντήριο ρούχων.
Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για κατοικία και βρίσκεται σε μια περιζήτητη περιοχή κατοίκησης.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια ελκυστική προσφορά για τους ακόλουθους λόγους. Συνδυάζει ιδιωτικότητα και βολική τοποθεσία, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
Το διαμέρισμα διαθέτει ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με χώρους λουσμένους με φως. Επιπλέον, η κατοικία ανακαινίστηκε πλήρως το 2021. Το συνολικό εμβαδόν του διαμερίσματος είναι 78 τ.μ. και βρίσκεται στον πέμπτο όροφο.
Διαθέτει ένα ευρύχωρο μπαλκόνι, το οποίο περιλαμβάνει τέντες για σκίαση, και έχει μερική θέα στην Ακρόπολη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην πρόσοψη του κτιρίου.

Το διαμέρισμα έχει πολύ καλή διαρρύθμιση. Το σαλόνι συνδέεται με την κουζίνα, έχει μεγάλο ανοιχτό χώρο και πρόσβαση στο μπαλκόνι. Επιπλέον, υπάρχουν δυο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα μπάνιο, ένα W.C. και ένα δωμάτιο ως χώρος πλυντηρίου-αποθήκης.

Το διαμέρισμα διαθέτει παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Επίσης, υπάρχει πόρτα ασφαλείας, ένα κλιματιστικό inverter στο σαλόνι, αυτόνομη θέρμανση με αντλίες θερμότητας και ηλιακός θερμοσίφωνας.
Το διαμέρισμα διαθέτει ξύλινα πλακάκια στο σαλόνι, μαρμάρινα πλακάκια στο μπάνιο και ξύλινο παρκέ στα υπνοδωμάτια.
Tέλος, το κτίριο είναι μια μεγάλη, οικογενειακή πολυκατοικία με ανελκυστήρα και χαμηλά κοινόχρηστα, περίπου 15-20 ευρώ το μήνα.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ Βικτωρίας και Κυψέλης, μια από τις παλαιότερες γειτονιές της Αθήνας. Ξεχωρίζει για τον πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα και το ήσυχο και ευχάριστο περιβάλλον της.
Άλλωστε, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, μπορείτε να απολαύσετε το πράσινο και έναν περίπατο στο Πεδίον του Άρεως, ένα από τα σημαντικότερα πάρκα της Αθήνας.
Η περιοχή είναι καλά συνδεδεμένη με ευέλικτα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ, που συνδέουν την περιοχή της Πατησίων με πολλές διαφορετικές συνοικίες της πόλης, το κέντρο της πόλης και τα βόρεια προάστια.

Ο σταθμός του τρένου - ΗΣΑΠ στην Βικτώρια απέχει 8 λεπτά με τα πόδια ή 550 μέτρα.
Η Φωκίωνος Νέγρη απέχει 11 λεπτά με τα πόδια ή 750 μέτρα.
Η Λεωφόρος Πατησίων απέχει 5 λεπτά με τα πόδια ή 350 μέτρα.
Η Λεωφόρος Αχαρνών απέχει 5 λεπτά με τα πόδια ή 400 μέτρα.

Η περιοχή προσφέρει πολλές ανέσεις, όπως καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, σχολεία, σούπερ μάρκετ, μπαρ, αρτοποιεία, φαρμακεία και καταστήματα ρούχων. Τέλος, τα όμορφα καφέ και καταστήματα της πλατείας Βικτωρίας ή της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UKOB - 02/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
78 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 780/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1961
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή