Δυάρι Ρόδος, Ιαλυσός, Ρόδος

ΡόδοςΡόδος
  • € 150.000
  • 3
  • 60
  • 1
  • 4
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται επιπλωμένο διαμέρισμα στην Ιαλυσό, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού και ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα στη Ρόδο.
Το Διαμέρισμα είναι 60 τ.μ., βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα. Είναι πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο σε μοντέρνο στιλ και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια όμορφα επιπλωμένα με όλες τις ανέσεις, σαλόνι με 2 καναπέδες-κρεβάτια, ενιαίο χώρο κουζίνας (με ηλεκτρικές συσκευές), κλιματισμό, μπάνιο με μπανιέρα και μπαλκόνι με θέα την πόλη, το ηλιοβασίλεμα και την πλάγια θέα στη θάλασσα.
Απέχει μόλις 500 μέτρα από την οργανωμένη αμμώδη και βοτσαλωτή παραλία της Ιαλυσού που προσφέρει μια σειρά από θαλάσσια σπορ όπως windsurfing, kite surfing και ιστιοπλοΐα.
Όλες οι ανέσεις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, εστιατόρια, μπαρ, τουριστικά καταστήματα, τράπεζες με μηχάνημα ATM, παιδική χαρά, ίντερνετ καφέ, κλαμπ και παραλιακές ταβέρνες ιδανικά για ένα ρομαντικό γεύμα βλέποντας τον ήλιο να δύει πάνω από το νερό. Η κεντρική του θέση επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τα τοπικά αξιοθέατα.
Τιμή: €150.000. VK Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6948680772, email: info@vkrealestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
470842 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή