Μονοκατοικία βίλα, νέα, 420 τμ, Ιαλυσός, Ρόδος

Ρόδος
  • € 1.200.000
  • 5
  • 420
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024
Περιγραφή
Στο ισόγειο είναι το ευρύχωρο και ευήλιο σαλόνι με άμεση πρόσβαση στην πισίνα και λίγο ψηλότερα η κουζίνα. Στην μέση της δεσπόζει μια μεγάλη νησίδα και περιμετρικά βρίσκονται τα ντουλάπια με άπλετους αποθηκευτικούς χώρους. Πίσω από τον χώρο της κουζίνα έχει διαμορφωθεί ένας επιπλέον χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πλυσταριό και το wc του ισογείου.
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια . Το καθένα έχει δικό του μπάνιο και το μάστερ διαθέτει δύο μπάνια, χώρο γκαρνταρόμπας και μπαλκόνι με αποκλειστική χρήση.
Στο τρίτο και χαμηλότερο επίπεδο θα διαμορφωθεί ένα αυτόνομο στούντιο για τους φιλοξενούμενους. Επίσης σε αυτό το επίπεδο θα διαμορφωθεί ένα playroom και ένα home cinema για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με τα αγαπημένα πρόσωπα των νέων ιδιοκτητών.
Ο περιβάλλον χώρος θα περιστοιχίζεται από υψηλή δενδροφύτευση για την εξασφάλιση της ιδιωτικότητας και θα διαμορφωθεί ένα υπαίθριο καθιστικό με τζακι για να μπορούν να απολαμβάνουν τον έναστρο ουρανό και τους χειμερινούς μήνες με ένα ζεστό ρόφημα μπροστά στην ζεστασιά της φωτιάς.
Κάποια επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά που αξίζει να σημειωθούν : οι θερμοπροσοψεις, τα ενεργειακά τζάμια με θερμοδιακοπή, οι συνολικά πάνω από 10 θέσεις στάθμευσης, οι εγκαταστάσεις για συστήματα ασφαλείας , η ενδοδαπέδια θέρμανση με θερμικά καλώδια, το σύστημα καθαρισμού, το τζάκι βιοαιθανόλης στο κήπο , η πισίνα που μπορεί να γίνει θερμαινόμενη εφόσον ζητηθεί, ο ηλιακός θερμοσίφωνας για το ζεστό νερό και το αυτόματο πότισμα του κήπου.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02LLJQ
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
420 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία fan coil
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή