Δυάρι δεύτερος όροφος, Κάτω Πατήσια, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
  • € 167.000
  • 3
  • 123
  • 1
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2024
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα φωτεινό και ζεστό διαμέρισμα 2ου ορόφου με εμβαδόν 123 τ.μ. σε μια ήσυχη γειτονιά στα Κάτω Πατήσια. Το διαμέρισμα είναι πολύ άνετο και ευρύχωρο, καθώς και ευάερο με χρήση βραδινού ηλεκτρικού ρεύματος.
Το ακίνητο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και άνετη κουζίνα με δικό της μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Ο κεντρικός χώρος είναι ιδιαίτερα μεγάλος, πολυμορφικός, με πρόσβαση στο μπαλκόνι. Τα γήινα χρώματα σε συνδυασμό με το φως του ήλιου που διαχέεται στους χώρους δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.
Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε πολύ κεντρικούς δρόμους και στην εθνική οδό, ενώ βρίσκεται μια ανάσα από τα μέσα μαζικής μεταφοράς και την αγορά. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις της πόλης και όσους αγαπούν το κέντρο.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τα Κάτω Πατήσια έχουν ως κύριο οδικό άξονα την οδό Αχαρνών αντί της Πατησίων. Ορίζονται στα βόρεια-βορειοανατολικά από τα Άνω Πατήσια, στα ανατολικά από την Κυψέλη, νότια από τον Άγιο Νικόλαο, νοτιοδυτικά από τα Θυμαράκια και τα Σεπόλια, δυτικά από τον ποταμό Κηφισό και την τοποθεσία Τρεις Γέφυρες, όπου η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίαςπερνά πάνω από τον Κηφισό. Η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Όπλων πήρε το προσωνύμιό της επειδή μόνο εδώ ο Άγιος Δημήτριος εικονίζεται ένοπλος. Για αυτό και η στενή της περιοχή ονομάστηκε Όπλα ή Στα όπλα. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, κατά τη διάρκεια του Αγώνα του 1821 μια ομάδα αγωνιστών που είχε καταλύσει στον ναό για τη νύχτα, ξύπνησε ξαφνικά από μία φωνή: «Στα όπλα!». Σηκώθηκαν και μόλις πρόλαβαν να αποκρούσουν μία τουρκική επίθεση. Αργότερα, όταν ρωτήθηκαν μεταξύ τους, βρέθηκε ότι όλοι κοιμόντουσαν την ώρα που είχε ακουστεί η φωνή. Απέδωσαν λοιπόν τη φωνή σε θαύμα του Αγίου Δημητρίου. Μια συνοικία πολυπολιτισμική με απλό χαρακτήρα γειτονιάς.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02U3FQ
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
123 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 167.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή