Μονοκατοικία βίλα, νέα, 234 τμ, Χώρα, Ρόδος

Ρόδος
  • € 850.000
  • 5
  • 234
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024
Περιγραφή
Η εν λόγω πολυτελης κατοικία βρίσκεται κοντά στους πρόποδες της Φιλερήμου στην περιοχή της Ιξιάς. Είναι σε πλήρη αρμονία με την φύση με θέα το καταγάλανο Αιγαίο.
Η διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου έχει γίνει με σκοπό να προσφέρει άνεση, ελευθερία κινήσεων και ιδιωτικότητα στους ενοίκους της. Μπαίνοντας βρίσκεται η ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία με το τζάκι η οποία λόγω των μεγάλων ανοιγμάτων έχει άμεση επαφή με τον εξωτερικό χώρο όπου βρίσκεται η πισίνα, γεγονός που τους καλοκαιρινούς μήνες ενώνει τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο .
Στην συνέχεια βρίσκεται η λειτουργικότατη κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μέσα τα οποία αδιαμφισβήτητα θα διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων των μελών. Πολλά ντουλάπια και συρτάρια με αυτοματισμούς, μεγάλοι πάγκοι εργασίας και μεγάλες μονάδες αποθηκευτικών χώρων.
Ανεβαίνοντας βρίσκονται τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια και δυο μεγάλα και μοντέρνα μπάνια.
Στο υπόγειο της κατοικίας υπάρχει ένα ακόμα δωμάτιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποθήκη, σαν γραφείο είτε σαν γυμανστήριο και ένα μικρό w/c .
Διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, σκεπαστό γκαράζ 38 τ.μ , σύστημα θέρμανσης με πετρέλαιο, ηλιακό θερμοσίφωνο για ζεστό νερό, A/C σε όλους τους χώρους, πηγάδι, αυτόματο σύστημα ποτίσματος, σύστημα φίλτρανσης νερού,συναγερμό, κούνιες για παιδιά και εξωτερικό χώρο bbq όπου κανείς μπορεί να απολαύσει ατελείωτα γεύματα με την οικογένεια και τους φίλους.

- Έπιπλα δεν περιλαμβάνονται στην τίμη
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02HIGY
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
234 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή